Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
Yakın zaman🤣🤣🤣 çimento firmalarının hepsinde başlıyacak hareket eş zamanlı olur tahminim bsoke nuhcimento afyon arslan buda kervana katılır ama yakın zamanda zor bundaki beklentiyi bildikleri için yukarı çıkarıp hisseyi kucağa bırakıp tekrar pusuya yatacaklardir bir tek yatırımcinin bile kazanmasını sağlamak istemezler birde asıl merak ettiğim bir konu bu kadar kişi kayda geçiyor hisseyi bir tanesi bile kayda geçirenlerde biri benim babamdan dedemden kaldı diye iki kelam etmiyor ben asıl bu kayda gecirenlerden bir kaç yorum görmek istiyorum senelerdir soguslenmis yüzde 17 lüks payları bence neden iki kelam etmezler anlamıyorum bide hissede cozemedigim bir hareket grafiği var hesapları ve stratejiyi sürekli değiştiriyorlar bı hinlik var ama ben hayra yormuyorum o yüzden kısada bir şey beklemek hayal sayın hocalarımın dediği yapılmalı al unut her 4/5 ayda birde cikmamissa portföy artirilip ceza kesilmeli zaten en büyük cezayı ben keseceğim bu ekibe tam biraz topladık dediklerinde bir bakacaklarki avuçları boş o yüzden bu film uzar gider potansiyeli var biliyorum ama ellerinde mal olmadan tahtayı niye gotursunler diye düşünüyorum.bunlar benim şahsi düşüncem inşallah sizlerin hayalleri gerçekleşir ama doğan cesur ve ekibi ekmek yedirtmez
Sesi çıkmayan % 17 lik kişiler, yıllar önce anne baba dedeleri tarafindan,memlekete yatırım, coluk çocuğa gelecek olsun diye elde avuçta, kıyıda köşede ne varsa götürüp fabrikanın kuruluşuna destek olmuş hissedarlar, bi çoğu yurdum insanı aklına gelipte kuponlarını bile kesip kar paylarını gidip almamış, kimiside borsanın b sini hayatında görmemiş, çoğu bu konuda yeni bilinçleniyor, kimiside ben gibi çocuğuna dededen yadigar, dokunmayacagim ne olursa olsun diyor ve sessiz sessiz sizleri izleyip bilgi edinmeye çalışıyor vs vs işte o sesi çıkmayan % 17 nin çoğunun durumu budur,( ha bu arada da tüm yatırımcılar paralarının hala pul değerinde oldugunu bilirler)1974yilinda 1 gr altin 83,05 lira 1 hisse yaklaşık 96 gr altin, bu gun 1 hisse yaklaşık 13 gr altin bizim sesimiz kısık arkadaslar