Artan

286,25 9.99 13:52
92,60 9.98 12:55
289,25 9.98 12:55
81,20 9.95 13:53
295,50 9.95 13:52
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 13:53
39,54 -9.97 13:53
16,09 -9.96 13:53
37,12 -8.26 12:55
28,48 -5.76 12:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

6.511.178.615,75 13:54
3.364.852.737,09 13:53
3.112.025.577,80 13:54
2.931.718.933,60 13:53
2.762.500.688,90 13:54
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4777 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
     Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Arkadaþlar sizlere iyi bir haber vericem Kuþadasý ve Söke bölgesinin en varlýklý ailelerinden bir arkadaþými baticime yatýrým yapmaya ikna ettim dün ilk alýmlarý yaptý ve bu tahta için büyük sayýlabilecek miktarlarda yatýrým düþünüyor öyle 10 bin 20 bin tl ye tenezzül edecek bir insan deðildir 15 20 li fiyatlardan önce asla satmaz, alýmlarýn etkisi kýsa sürede görülür diye düþünüyorum fazla dayanamazlar çünkü gerçek niyetleri buralardan mal satmak filan deðil bu capsizlarin geri alým programýný aratmaz diye düþünüyorum

....Arkadaþlar bakýn ne buldum.Sayýn EKSINOS35 in 14.05.2015 tarih 11.07 tarihli yazýsý.merak edenler eski forma girip ilk sayfa ikinci yazýya bakabilir.
    Hayýr bunu neden yazýyorum,inþallah bu garplerinde kanýna girilip,onlarýnda bedduasý alýnmamýþtýr.Yada bu þekildeki bir yazý sayesinde bir çok ky nin kanýna girilmemiþtir.Hissenin durumu o günden bu güne belli.her iki pozisyonda da vahim bir durum.kimlerle dans ettiðimizi bilelim diye bir görüþ sadece.ytd.
    Sayin Badi siz biraz vakit bulursaniz
    eski forumun tamamini okuyun derim. Biz iyi umutlarla girdik....birde yd haberi dusunce gaza gelip cok iyimser davrandik......yd den alicengize gelince dusuncelerimiz degisti.....ama cikmadik park ettik ve
    gurur meselesi yaptik.
    Siz asil bahsi gecen uyeleri nasil dansoze cevirdiler......okuyun gorun.
    Tutturmuslar bir IT ve Sanko hikayesi
    lafi harca babam harca. Bu muhabbetler baslayali nerdeyse uc sene oldu ama patron da aksiyon yok. Bizde yedik[emoji41]Benim patronlari hemen hergun anmam ondandir.
    Allah kimseyi guvendiklerinin altinda
    birakmasin. Zor durum.
    Patronlar hortumlamayi kesmeden
    bu sirket bizlerin bekledigi karlari yazamaz......birde kur farki belasi var.
    Ama her þer bir hayira vesiledir derler. Taklaya geldikleri kur zararini noturlestirmek icin gercek karlari yazmak zorundalar. Bizde hissenin gercek degerini anca o zaman goruruz. .......yoksunu mirasyediler
    bir numarali zanlilardir. Gerisi hikaye.
    Buna alet olanlarada yaziklar olsun.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
    Sayin Badi siz biraz vakit bulursaniz
    eski forumun tamamini okuyun derim. Biz iyi umutlarla girdik....birde yd haberi dusunce gaza gelip cok iyimser davrandik......yd den alicengize gelince dusuncelerimiz degisti.....ama cikmadik park ettik ve
    gurur meselesi yaptik.
    Siz asil bahsi gecen uyeleri nasil dansoze cevirdiler......okuyun gorun.
    Tutturmuslar bir IT ve Sanko hikayesi
    lafi harca babam harca. Bu muhabbetler baslayali nerdeyse uc sene oldu ama patron da aksiyon yok. Bizde yedik[emoji41]Benim patronlari hemen hergun anmam ondandir.
    Allah kimseyi guvendiklerinin altinda
    birakmasin. Zor durum.
    Patronlar hortumlamayi kesmeden
    bu sirket bizlerin bekledigi karlari yazamaz......birde kur farki belasi var.
    Ama her þer bir hayira vesiledir derler. Taklaya geldikleri kur zararini noturlestirmek icin gercek karlari yazmak zorundalar. Bizde hissenin gercek degerini anca o zaman goruruz. .......yoksunu mirasyediler
    bir numarali zanlilardir. Gerisi hikaye.
    Buna alet olanlarada yaziklar olsun.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayýn kyno,ben zaten en eskisinden en yenisine formlarýn hep içinde idim.hepsini biliyorum, an be an okudum kimin ne yazdýðýný zaten biliyorum.yönetimin yeniden deðerleme ile umut vaadettikleri zaman herkes rehavete kapýldýðýnda bile ben bunlarýn cibilliyetini bildiðim için asla çizgimden vazgeçmedim.geriye dönüp baktýðýnýzda bunu görebilirsiniz.ancak iki þahsiyetin o yönetime okadar düþmanken,birden,aniden,adeta yönetim aþký ile yanýp tutuþmasý ve bu arada yönetimin ky ye atmadýðý kazýk kalmadýðý halde hala bunu sürdürmesi insan aklý ile alay etmektir.Ben bunu hazmedemiyorum.inþallah her þey yolunda giderde hepimiz kazanýrýz.ancak maya ekþi yoðurdun nasýl olmasýný bekleyebiliriz ki.tek çare imtiyazýn kalkýp,bu þirkete taliplilerin kendini ciddi manada göstermesi.diðer yapýlan her þey kalem oyunu.Tahta az çýkar,çok iner.biraz daha çýkar daha çok iner.istikrar olmaz.Ky de hep çýkacak diye tepeden alýp elinde kalýr.Ancak böyle olmamalý.istikrar saðlanmalý yalan ve dolambaçlý haber yapýlmamalý,her þey deðerinde gösterilmeli.hal böyleyken,yapýlanlar ortada iken ,yönetim sevdalýlarýnýn dalga geçer gibi yazý yazmalarýdý aðrýma giden.ytd.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •