3'ün altında bizlere alım fırsatı veren başta SPEK ve işbirlikçileri olmak üzere diğer katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.
Arkadaşlar sizlere iyi bir haber vericem Kuşadası ve Söke bölgesinin en varlıklı ailelerinden bir arkadaşımi baticime yatırım yapmaya ikna ettim dün ilk alımları yaptı ve bu tahta için büyük sayılabilecek miktarlarda yatırım düşünüyor öyle 10 bin 20 bin tl ye tenezzül edecek bir insan değildir 15 20 li fiyatlardan önce asla satmaz, alımların etkisi kısa sürede görülür diye düşünüyorum fazla dayanamazlar çünkü gerçek niyetleri buralardan mal satmak filan değil bu capsizlarin geri alım programını aratmaz diye düşünüyorum
....Arkadaşlar bakın ne buldum.Sayın EKSINOS35 in 14.05.2015 tarih 11.07 tarihli yazısı.merak edenler eski forma girip ilk sayfa ikinci yazıya bakabilir.
Hayır bunu neden yazıyorum,inşallah bu garplerinde kanına girilip,onlarında bedduası alınmamıştır.Yada bu şekildeki bir yazı sayesinde bir çok ky nin kanına girilmemiştir.Hissenin durumu o günden bu güne belli.her iki pozisyonda da vahim bir durum.kimlerle dans ettiğimizi bilelim diye bir görüş sadece.ytd.
Sayin Badi siz biraz vakit bulursaniz
eski forumun tamamini okuyun derim. Biz iyi umutlarla girdik....birde yd haberi dusunce gaza gelip cok iyimser davrandik......yd den alicengize gelince dusuncelerimiz degisti.....ama cikmadik park ettik ve
gurur meselesi yaptik.
Siz asil bahsi gecen uyeleri nasil dansoze cevirdiler......okuyun gorun.
Tutturmuslar bir IT ve Sanko hikayesi
lafi harca babam harca. Bu muhabbetler baslayali nerdeyse uc sene oldu ama patron da aksiyon yok. Bizde yedik[emoji41]Benim patronlari hemen hergun anmam ondandir.
Allah kimseyi guvendiklerinin altinda
birakmasin. Zor durum.
Patronlar hortumlamayi kesmeden
bu sirket bizlerin bekledigi karlari yazamaz......birde kur farki belasi var.
Ama her şer bir hayira vesiledir derler. Taklaya geldikleri kur zararini noturlestirmek icin gercek karlari yazmak zorundalar. Bizde hissenin gercek degerini anca o zaman goruruz. .......yoksunu mirasyediler
bir numarali zanlilardir. Gerisi hikaye.
Buna alet olanlarada yaziklar olsun.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın kyno,ben zaten en eskisinden en yenisine formların hep içinde idim.hepsini biliyorum, an be an okudum kimin ne yazdığını zaten biliyorum.yönetimin yeniden değerleme ile umut vaadettikleri zaman herkes rehavete kapıldığında bile ben bunların cibilliyetini bildiğim için asla çizgimden vazgeçmedim.geriye dönüp baktığınızda bunu görebilirsiniz.ancak iki şahsiyetin o yönetime okadar düşmanken,birden,aniden,adeta yönetim aşkı ile yanıp tutuşması ve bu arada yönetimin ky ye atmadığı kazık kalmadığı halde hala bunu sürdürmesi insan aklı ile alay etmektir.Ben bunu hazmedemiyorum.inşallah her şey yolunda giderde hepimiz kazanırız.ancak maya ekşi yoğurdun nasıl olmasını bekleyebiliriz ki.tek çare imtiyazın kalkıp,bu şirkete taliplilerin kendini ciddi manada göstermesi.diğer yapılan her şey kalem oyunu.Tahta az çıkar,çok iner.biraz daha çıkar daha çok iner.istikrar olmaz.Ky de hep çıkacak diye tepeden alıp elinde kalır.Ancak böyle olmamalı.istikrar sağlanmalı yalan ve dolambaçlı haber yapılmamalı,her şey değerinde gösterilmeli.hal böyleyken,yapılanlar ortada iken ,yönetim sevdalılarının dalga geçer gibi yazı yazmalarıdı ağrıma giden.ytd.
Sana tavsiyem karşısına geçip iki kelime edemiyeceğin insanlara sanal ortamda atıp tutma,ben ne yönetime düşman oldum nede yönetime sevdalı oldum,sen sanal bir kişiliksin biz ise gk lara düzenli katılıp yönetimi en çok eleştiren kişileriz,bu topiği en çok okuyan kişi isen yapılan eleştirilerin bile bizim argümanlarımızla yapıldığını bilmen gerekir,dikkat edersen ben seni hiç muhatap almıyorum çünkü muhatap alınmaya değecek birisi değilsin,senin fark edemediğin olay henüz fiyat olarak olmasada yönetimsel anlamda bu şirkette bir çok şeylerin değiştiğidir biz bunu çok net gördüğümüz için ve şirket büyük bir yatırıma gittiği için yönetime zaman tanınması taraftarı olduk.
Ben bu topicde sadece düşüncelerimi ve bildiklerimi paylaştım,kimseyede bu senedi al yatırım diye bir yazım yoktur,zaten Tarman faktörünü dile getiren birisi şartlar ne olursa olsun hissenin 20 yıl aynı fiyat bandında kalabileceğini biliyor demektir (ben yakın bir zamanda yönetimin gerekeni yapcağını düşünüyorum),kendi kişisel çevreme gelirsek,o kısım seni hiç ilgilendirmez,sanki duyanda şirket battı tahta kapandı sanacak,o bahsettiğin kişi malları karlı bir şekilde sattı onuda bil,o gün gidip bir Erico yada Artog alsa bugün parası sıfırlanmıştı...
Bu seni muhatap alıp alıp yazdığım son yazıdır,azıcık kişiliğin varsa benim ile ilgili yazı yazmassın.
Hisseye gireli 1 yıl oldu, formu takip ediyordum ama yazmıyordum. İlk hisseyi aldığımda 12.000 lot almıştım.
Burada şimdi ismini hatırlayamadım bir arkadaşımız, herkesi kendi zekası seviyesinde sanan SPEK'i uyarmıştı, hisseyi aşağı basarsan elindeki hisseleri kaybedersin diye.
Dediği gibi de oldu. Şirketin durumu iyileştikçe SPEK hisse fiyatını aşağı çekti, aşağı bastıkça benim gibi birileri aldı, Alan birileri olunca tekrar aşağı bastı ve bu seviyelere kadar geldik.
Herkesi bilmem ama benim Lot sayım arttı. Halbuki SPEK'in yapması gereken hisseyi yukarı taşıyarak lotunu arttırmasıydı. Eğer öyle birşey yapsaydı, hissenin hakkettiği bir değerde SPEK'e teslim ederdik ve ben burada yazmak zorunda kalmazdım.
Tavsiyelere uymamaya devam ediyorsun sevgili SPEK, lotumuzu arttırmaya devam ediyoruz bilgin olsun.
Parana güvenip bir yere kadar manipüle edebilirsin, sen de bilyorsun ki aslında Sen de büyük fonlara göre küçük yatırımcısın. Eğer bu şirket böyle gider ve temettü dağıtmaya başlarsa herkesin radarına girer.
BTCIM holdingin şu andaki Değeri: 85 milyon Dolar
Peki bir çimento fabrikası ne kadara kuruluyor: 125 milyon Avro
Mesaj anlaşılmıştır sanırım.
Yer İmleri