Hocam yazdıklarınızın içinde katılmadığım noktalar da çok.Elbet analiz yapan fikir insanının doğru veya yanlış analiz yapma olasılığı mevcut dünyanın girift koşullarında genelde yazı tura gibi yüzde 50 civarında olmakla beraber sizin gibi bu konulara bu kadar emek zaman harcamış ve kafa patlatmış bir insanın tutturma olasılığı bence en az yüzde 70 dir.Sorularıma genelde cevap alamamakla beraber

)))))))))) yazılarınızı keyifle okuyorum.Bilgi ve fikir dolu yazıları kim hangi cenahtan yazarsa yazsın ben çok severim,çünkü her yeni bilgi insanın ufkunu açar.Size eleştiride bulunan arkadaşın ben ne dediğini bile anlıyamıyorum ki,o yazım dili türkçe desem türkçe değil ,lehçe desem tam olarak memleketimizdeki lehçelere de uymuyor , garip bir dil.Arada bazı kelimeler samimiyet babında espri babında kullanılabilir aslında da o entrylerde durum farklı.Sanırım köylü gibi konuşmaya ve yazmaya çalışıp aslında bakın ben köylü diliyle yazıyorum ama derya deniz bir adamım çabası gibi bir şey olsa gerek.Forumların değil de bence psikolojinin konusu olmalı böyle şeyler.Ha bahsettiğim arkadaş benim de anlayabileceğim bir dille derdini yazarsa elbet tekrar okuyup anlamaya çalışırım.Misal size örtülü bir dille neden yazma gibisinden bir çeşit uyarıda bulunuyor.Kusura bakmasın elbette yanlış da anlamış olabilirim yazdıklarını,demin yazdığım gibi aslında derdi ne anlamadım.Siz bence yazmaya devam edin.Ben zevkle okuyorum.
Yer İmleri