Sayfa 25/53 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 193 - 200 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Kayseri'de yaşayan bir vatandaş düğününde çeyrek altın taktığı kişinin kendi düğününe gelmemesi ve altını göndermemesi üzerine ilamsız icra takibinde bulundu. Adresine ödeme emri gelen vatandaş, çeyrek altının bedelini icra dairesine ödedi.
    Bu memleketin idaresini Kayseriliye verecen abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Sn.hakem arkadaşın üslubu ne size ne bize uyuyor...haklısıniz.
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn yetkisiz burda dolarla ilgili bir öngörüde bulunulmuş o konuda konuşuyoruz.Size dolar neden batacak diye sordum.İşim bu dediniz açıklama yok.Yazma hakkınıza laf ettiler baktım ki bilgi içeren paylaşımlarınız var hakkınızı savundum.Hatta yazılarınızdan faydalanmak adına diğer entrylerinize girdim okudum.16.9 2018 de 13.42 de altın fonunda fiyatlanmanın sadece onsla alakalı olduğunu sandığınızı dolarla olan korelasyonunu yeni öğrendiğinizi yazmışsınız.Bu durumda ekonomik anlamda sizden pek de öğreneceğim bir şey olduğunu sanmıyorum.Değişik forumlarda tartışmalarınız olmuş,bence hoş olmayan tanımlamalarınız da var şapşal falan gibi.TDK falan iyi hoşta siz gündelik hayatınızda sık sık şapşal kelimesini sağda solda kullanın bakalım ne olacak.Videolarda hızlı olarak videoya bakma özelliği var baktım hepsi rusça sizin de nezaketinize güvenerek size sordum anlatmak istediğiniz konuyu.Verdiğiniz cevabı görünce temel tartışma adabı konusunda aynı düşünmediğimizden eminim.Jeopolitik düşünceleriniz konusunda da pek çok katılmadığım nokta var .Bunları yazmak ve tartışmak isterdim ama sizle tartışma formatlarımızın uymayacağından eminim.Finansal konularda ise zaten görüşleriniz bence yanlış ,pek de o konularda benden bilgili olduğunuzu düşünmediğimden (kusura bakmayın eski entrylerinizi okudum,pek tarzım değil ama sizin uslubunuza karşı ben de böyle yazmak zorunda kaldım)o konularda da sizin düşünceleriniz sizde kalsın benimkiler de ben de.Saygılar ve başarılar.
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Bazıları böyle seviyor, zehir akıtırken etraflarında kimseleri istemez..

Kamuya açık alan ama yok öyle yağma hesabı lafı yedikçe de her tür kasıp durmaktalar..

İnsanların yüreklerine dokunmayı bile unutmuşlar, iki doğru üç yanlış anlatıp duruyolar..

Hakaret, şikayet gırla gitsin, başkaları için nası giderseler gitsinler derdindeler..

Yok tdk'da bu laf böyle yok eski dilde halk ağzında şöyle, aKkılları sıra vaziyete icabet..

Çok geç bunnara.. Ayıbı gaybı katmış karıştırmışlar..

ayva seni kısmen tenzih ederim, ama burda durum böyle, diğer iki forumdaşıysa etmem,

anca havanda su dövüyolar, foruma da zarar vermekteler..

Allah hepinizin yardımcısı olsun..

Kötülük akmış maalesef, ne beklenirki.

Ama buraları okuyanlar bilsin işte herkes bunlar gibi değil, olmazda,

azınlık zayıf halka böyleleri.
    ...

yetkisiz bende bunları dedim buyur gurur duy..

Moruk sen de maydanoz olma, uzatma, kendini bil, hani sayende demiştik idik ya.. ??
    ...

Daha da anlamayan yılışık, şapşal vesaire ahkam modelliler topiğin başlığına da baksın dursun madem,

millet 1 Dolar 7+ TL hesabı ne sıkıntılar çekti durdu ve hâlâ daha memleket böylesi durumlardayken.
    Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 01-10-2018 saat: 14:33.

4. ayva seni kısmen tenzih ederim, ama burda durum böyle, diğer iki forumdaşıysa etmem,
    ))))))))))))

Iste boyle yaz, herkeş anlasin BEeLLrock bayim...Iyi hade kompozisyon yazmayi ilerletmisin. Bizim moruk boyle yazamaz. )))))))))

Ulla yetkisiz abiyle ugrasmayin yasli basli adam...

Yetkisiz abi, bunlarda buyuk ihtimal beynin sol tarafi calisiyor. Kompozisyon yaz desen yazamazlar ama teknik konularda dahidirler. Koskoca forumda bunlardan bir kac tane var.
    @erefefik

5. yetkisiz bende bunları dedim buyur gurur duy..
    Vallaha gurur duydum...Ekmek kuran çarpsın...Sayemde ahali 2 çift laf aldı senden...Bu mesajı çerçeveletip oturduğum koltuğun karşısındaki duvara asaceğin abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ))))))))))))

Iste boyle yaz, herkeş anlasin BEeLLrock bayim...Iyi hade kompozisyon yazmayi ilerletmisin. Bizim moruk boyle yazamaz. )))))))))

Ulla yetkisiz abiyle ugrasmayin yasli basli adam...

Yetkisiz abi, bunlarda buyuk ihtimal beynin sol tarafi calisiyor. Kompozisyon yaz desen yazamazlar ama teknik konularda dahidirler. Koskoca forumda bunlardan bir kac tane var.
    Ben uzatmeyon cekildim köşeme Zate moruk uz kalan ömrü laf yetiştirmeye mi heba edek yaw
    Atış serbes emrahta serbes
    Sonunda t yok :-)

7. bunlarda buyuk ihtimal beynin sol tarafi calisiyor. Kompozisyon yaz desen yazamazlar ama teknik konularda dahidirler.
    Bunu okuyunca Stefan Zweig'in "Satranç" isimli kitabı aklıma geldi...Okumayan okusun gençlerden...Adam satranç şampiyonu ama matematiği parmaklarını kullanarak yapıyor...Czentovic…

Şimdi...Kütle spektrometresi yoluyla hangi tür izotopların hangi dönemde yayılmış olduklarına bakılarak örneğin bir resmin ne zaman yapılmadığı çok rahatlıkla bulunabiliyor abi...Haliyle işbu forum üzerinden gönderdiğimiz tüm sinyaller de benzer şekilde kainatta, sonsuza kadar ve dahi kişiye özel olarak tasnif edilecek...Gayet tabiki bu şahsen çok önemsediğim bir şey...Başlığın ilk sayfalarında bunları yazalım ki, tarzımızı bilsinler...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Bunu okuyunca Stefan Zweig'in "Satranç" isimli kitabı aklıma geldi...Okumayan okusun gençlerden...Adam satranç şampiyonu ama matematiği parmaklarını kullanarak yapıyor...Czentovic…

Şimdi...Kütle spektrometresi yoluyla hangi tür izotopların hangi dönemde yayılmış olduklarına bakılarak örneğin bir resmin ne zaman yapılmadığı çok rahatlıkla bulunabiliyor abi...Haliyle işbu forum üzerinden gönderdiğimiz tüm sinyaller de benzer şekilde kainatta, sonsuza kadar ve dahi kişiye özel olarak tasnif edilecek...Gayet tabiki bu şahsen çok önemsediğim bir şey...Başlığın ilk sayfalarında bunları yazalım ki, tarzımızı bilsinler...
    Abi şimcik en iyi satranççı kim
    Markus karlsen ben değil
    Bunu bilgisayar karşısına otutturt
    On sıfır yenilir on
    Giderler sonra kotu tu kaka derler
    Naapsın yani
    İnsan lık gerimi gitsin
    Markus üzülmesin diye yani
    Markus Moruk un gavurcasıdır
    Ben notr dam ın kanburunu okuyom cok guzel kitap
    Ozne iki dene
    Quasimodo ve esmeralda