Artan

22,22 10 13:55
27,72 10 17:48
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 17:46
44,72 9.99 17:44
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:48
13,18 -9.97 17:48
28,08 -9.3 17:49
3,04 -8.71 17:49
456,50 -8.7 17:40
Azalan Hisseler

Ýþlem

14.724.332.578,86 17:49
10.570.576.016,00 17:49
8.465.522.970,40 17:49
7.984.482.108,21 17:49
7.428.672.907,66 17:49
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4776 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Çocuk babasýna dönerek;
    -Baba ,fakirlik ne kadar sürer.demiþ
    Babasý:
    -kýrk gün oðlum
    -peki sonra ne olur
    -alýþýrsýn oðlum.
    Yeni giren ky buradan zengin olacaðýný düþünmesin.Bu patronlarla,zaman geçtikçe parasýnýn eridiðini görecek ve benim gibi buna alýþacaktýr.ytd.

2. https://emlakkulisi.com/bati-anadolu...-ediyor/510645
    130 milyo euroya fabrika kur.
    piyasada 77 milyon usd iþlem gör.
    arsasý+eski fabrika+3.2 milyon metre kare maden iþleme sahasý bedava.+%4 batýçimin ortaðý% enerjinin orta ðý yanýnda bonus....
    Yukarýdakiler yalnýz söke fabrikasý için geçerli...
    Hisse bu kadar rezil olsun panron HÝSSE GERÝ ALIM kararý ALSIN bunu uygulamasýn.
    Sonra Ý.T. yok sanko yok spek....
    Buna kimse inanmaz....Çimento tozundan silkelenin kardeþim. Bu iþi ucunda patrondan baþka kimse olamaz.
    Zaten buna izin veren de patronun suçu daha büyük.
    Görünen budur...

ytd.
    saygýlar,

3.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    https://emlakkulisi.com/bati-anadolu...-ediyor/510645
    130 milyo euroya fabrika kur.
    piyasada 77 milyon usd iþlem gör.
    arsasý+eski fabrika+3.2 milyon metre kare maden iþleme sahasý bedava.+%4 batýçimin ortaðý% enerjinin orta ðý yanýnda bonus....
    Yukarýdakiler yalnýz söke fabrikasý için geçerli...
    Hisse bu kadar rezil olsun panron HÝSSE GERÝ ALIM kararý ALSIN bunu uygulamasýn.
    Sonra Ý.T. yok sanko yok spek....
    Buna kimse inanmaz....Çimento tozundan silkelenin kardeþim. Bu iþi ucunda patrondan baþka kimse olamaz.
    Zaten buna izin veren de patronun suçu daha büyük.
    Görünen budur...

ytd.
    saygýlar,

Sayýn Cari,

SPEK hisseyi speküle edendir. Patrondur, zengin iþ adamýdýr, bir gruptur beni ilgilendirmiyor. Hisseyi burada tutmasý yanlýþ,

14000 lot daha gitti malýndan...

Alýntý Originally Posted by Temren Yazýyý Oku
    Sayýn Cari,

SPEK hisseyi speküle edendir. Patrondur, zengin iþ adamýdýr, bir gruptur beni ilgilendirmiyor. Hisseyi burada tutmasý yanlýþ,

Bencede biriktir.Bende öyle yapmýþtým.sýcak tutuyor.ytd.

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
     Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Bencede biriktir.Bende öyle yapmýþtým.sýcak tutuyor.ytd.
    Hissemizin yeni dipler yapmasi icin yeni ky lar gelmeye baslamis .
    Bugune kadar kim mal istediyse verdiler....ama hep yeni diplere yolculuk basladi.
    Hayirlisi izliyoruz.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayýn Cari,

Sana göre,bana göre yanlýþ.onlara göre çok doðru iþler yapýyorlar.Ben senelerdir neden burada klavye patlatýyorum.Adamlarýn yanlýþlarýný suratlarýna vuruyorum.Ancak onlarýn dediðm dedik çaldýðým düdük tavrý,buradaki þakþakçýlarý ile devamediyor.hayýrlýsý.Bir gün onlarda köteði yerler.buna en çok sevinen ben olacaðým.buradayýz.Kendi adýma alým için bir fiyat söyliyeyim(beni baðlar) eðer gelirse, 2.55 oralara kadar ne alýrým ne satarým.Bu fiyatý vermem ne kadar doðru bilmiyorum.benim fikrim benim seçimim.kimseyi de etki altýnda býrakmak istemem herkez en iyisini kendi bilir.ytd.

7.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Sana göre,bana göre yanlýþ.onlara göre çok doðru iþler yapýyorlar.Ben senelerdir neden burada klavye patlatýyorum.Adamlarýn yanlýþlarýný suratlarýna vuruyorum.Ancak onlarýn dediðm dedik çaldýðým düdük tavrý,buradaki þakþakçýlarý ile devamediyor.hayýrlýsý.Bir gün onlarda köteði yerler.buna en çok sevinen ben olacaðým.buradayýz.Kendi adýma alým için bir fiyat söyliyeyim(beni baðlar) eðer gelirse, 2.55 oralara kadar ne alýrým ne satarým.Bu fiyatý vermem ne kadar doðru bilmiyorum.benim fikrim benim seçimim.kimseyi de etki altýnda býrakmak istemem herkez en iyisini kendi bilir.ytd.
    2,55 olursa bir kere daha SPEK'e teþekkürlerimizi sunarýz... Denemesi bedava... Teknik analiz gerçeðini unutmasýn ama...

2,55 olursa bir kere daha SPEK'e teþekkürlerimizi sunarýz... Denemesi bedava... Teknik analiz gerçeðini unutmasýn ama...
    Herkesin bir yöntemi var.saygý duyarým.ancak ben bu senette teknik analize bakmayý yýllar önce býraktým.Mavi çizginin altýna getirir yeni bir mavi,sarý kýrmýzý çizgiler çizilir.daha önce yazdýðým gibi,artýk karakter analizine bakýyorum. Buda hiç hoþ gözükmüyor.Bol kazançlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •