Sayfa 26/53 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 201 - 208 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Size dolar neden batacak diye sordum.İşim bu dediniz açıklama yok.
    Dolardan vazgeçtiklerini nerden anladınız.
    Haksızlık etmişsin üstadım...Sorduğun soru aşağıdaki...Ve iki soru arasında dağlar kadar fark var...İkincisinin yanıtı yok...Nerden anlamadığımı anlatmaya doğduğum tarihten başlamam lazım netekim...Daha 5 yaşında Topkapı-Aksaray-Beyazıt diye bağırmalarımdan...Sonra tütün tarlaları...Meslek, mesleğin verdikleri...Benden aldıkları vs. vs...

Neden batacak sorusunun cevabı ise bu başlığın konusu...Doğru yerdesin abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ben uzatmeyon cekildim köşeme Zate moruk uz kalan ömrü laf yetiştirmeye mi heba edek yaw
    Atış serbes emrahta serbes
    Sonunda t yok :-)
    Abi sen cekilirsen, ben zati dun cekildim.

Yetkisiz abi sana haksizlik yapiyor (cesaret neyim diye). Daha ne yapcan abi, basligi bir tek sen savundun.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi sen cekilirsen, ben zati dun cekildim.

Yetkisiz abi sana haksizlik yapiyor (cesaret neyim diye). Daha ne yapcan abi, basligi bir tek sen savundun.
    Bunu da dedinya...Daha da davosa gelmem abi...Halbuki gayet güzel subliminal mesajların hazırlığındaydım...Ahaliye şalterleri kapattıracak...Önceki mesajıda silerin artık...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Czentoviç in derdi matematiği parmaklarıyla yapması değildi.Onda satranççılarda özellikle usta olanlarında çok gelişkin olası gereken soyut zeka problemi olduğundan mutlaka satranç tahtasına bakarak oynaması gerekiyordu.O yüzden yanında mini bir satranç takımını sürekli taşıyordu.Kafadan hayal ederek ya da gözlerini kapayarak oynayamıyordu.Romandaki rakibi ise gözaltında geçirdiği günlerde delirmemek için aksine tamamen soyut olarak oynamaya alışkın bir oyuncu idi.Muhteşem bir kitap.

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Abi sonuçta bu Amerika'yı kuranlar küresel çetenin bizatihi kendisi...Haliyle bugünkü global dolarizasyon modeli de onlara ait...Şimdi bunlar bu işten vazgeçtiler, vazgeçmek istemeyeni de nalladılar ayvagöbek'in yazdığı gibi...Haliyle borcu olan değil alacağı olan düşünecek bundan böyle...Zaten çoktan düşünmeye başladılar bile...
    Global dolarizasyon modelinden vazgeçildi demişsiniz.Bu ne demek .Vazgeçildiğini nerden anladınız diye sorayım o zaman.

Sol beyin yağmur niye yağar
    Sağ beyin yağmur neden ıslak
    Bunları santranc tahtaya oturt
    Kim alır?

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Bunu da dedinya...Daha da davosa gelmem abi...Halbuki gayet güzel subliminal mesajların hazırlığındaydım...Ahaliye şalterleri kapattıracak...Önceki mesajıda silerin artık...
    Ulla beni pişekar gibin ortada oynatip durmayin...)))))))))))
    Kactim ben...1 hafta yokum...Bak Hakem abi de degerli bir abimiz, herkeşler yaziyorsa, hakem abinin başi kel mi abi?
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn yetkisiz burda dolarla ilgili bir öngörüde bulunulmuş o konuda konuşuyoruz.Size dolar neden batacak diye sordum.İşim bu dediniz açıklama yok.Yazma hakkınıza laf ettiler baktım ki bilgi içeren paylaşımlarınız var hakkınızı savundum.Hatta yazılarınızdan faydalanmak adına diğer entrylerinize girdim okudum.16.9 2018 de 13.42 de altın fonunda fiyatlanmanın sadece onsla alakalı olduğunu sandığınızı dolarla olan korelasyonunu yeni öğrendiğinizi yazmışsınız.Bu durumda ekonomik anlamda sizden pek de öğreneceğim bir şey olduğunu sanmıyorum.Değişik forumlarda tartışmalarınız olmuş,bence hoş olmayan tanımlamalarınız da var şapşal falan gibi.TDK falan iyi hoşta siz gündelik hayatınızda sık sık şapşal kelimesini sağda solda kullanın bakalım ne olacak.Videolarda hızlı olarak videoya bakma özelliği var baktım hepsi rusça sizin de nezaketinize güvenerek size sordum anlatmak istediğiniz konuyu.Verdiğiniz cevabı görünce temel tartışma adabı konusunda aynı düşünmediğimizden eminim.Jeopolitik düşünceleriniz konusunda da pek çok katılmadığım nokta var .Bunları yazmak ve tartışmak isterdim ama sizle tartışma formatlarımızın uymayacağından eminim.Finansal konularda ise zaten görüşleriniz bence yanlış ,pek de o konularda benden bilgili olduğunuzu düşünmediğimden (kusura bakmayın eski entrylerinizi okudum,pek tarzım değil ama sizin uslubunuza karşı ben de böyle yazmak zorunda kaldım)o konularda da sizin düşünceleriniz sizde kalsın benimkiler de ben de.Saygılar ve başarılar.
    Sn ayvagöbek bu forumdaki son yazım bu olacaktı.Sn yetkisiz benim soruma alıntı yapınca mecbur kaldım.Ha bir de satranç adlı çok ama çok sevdiğim kitap hakkında değişik bir yorum gelince dayanamadım.Yoksa başlattığınız konu üzerinde fikir yürüten pek kalmadı,genelde kişisel yazılar yazılmaya başlandı.Ben pek çok foruma yazılar yazdım.En sevmediğim tarz kişisel tartışmalar.O nedenle başlattığınız konu üstünde yazacaklarınız varsa ben de merakla bekliyorum.Yoksa o öyle değil böyle denip kestirilip atılacaksa eh pek de bir fikir alışverişinden bahsedilemez.İlla yazayım diye emin olun derdim yok.

Sayfa 26/53 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •