Tam yorum bekliyordum ki geldi ...Sn Üstat 15-20marası bitmesini beklediğiniz düzeltme bitti ve yükseliş başladı diyebilir miyiz?? Kasımın 3 haftasına kadar
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
102-107xxx aralığına kadar tepki yaşayacağız görünen.
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Sn.Üstat Jako , bi yorum ve değerlendirme alsak artık![]()
Hayırlısı üstat yine gündemde bir aksilik çıkmasın da,,,hedefe ulaşalım
merhaba sayın jako öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler, ilgiyle okuyorum yazılarınızı.
benim sorum 107 bin çok değil mi sizce. birde 3 ekim ağustos enflasyon verileri açıklanacak ve muhtemelen geçen ki gibi ne kadar oynarlarsa oynasınlar enflasyonu istedkleri kadar küçük gösteremeyecekler. bunlar şahsi görüşlerimdir. bende 100700-100800 gibi birşey beklerken 103 e çektim beklentimi hatta 105 olur mu derken sizin 107 i görünce sorma gereği duydum. umarım gerçekleşir de biraz nefes alırız bir hissede feci yakalandım en azından azıcık toparlar
herkese bol kazançlar dilerim.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri