Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Konkordato artık şirketler için bir Zırh görevi görüyor, şirketler batıyor da konkordato talep ediyor algısı doğru değil.
    Firmaların itibarını yerle bir eden bir süreç zırh olamaz. Bir firma gerçekten iflas sürecine girmiş ise konkordato yolunu seçecektir. İflas yoluna girmemiş bir firmanın sırf ödemelerimi öteleyim demek için konkordato ilan edeceğini zannetmiyorum.
    Bu utancı ve itibar kaybını göze almak için gerçekten sıkıntıya düşmüş olmak gerekir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Firmaların itibarını yerle bir eden bir süreç zırh olamaz. Bir firma gerçekten iflas sürecine girmiş ise konkordato yolunu seçecektir. İflas yoluna girmemiş bir firmanın sırf ödemelerimi öteleyim demek için konkordato ilan edeceğini zannetmiyorum.
    Bu utancı ve itibar kaybını göze almak için gerçekten sıkıntıya düşmüş olmak gerekir.
    Eğer kredileri ödeyemeyecek duruma gelmişsen birde yabancı para cinsinden borçluysan bankalara itibarı da utancı da bir kenara bırakırsın. Ya bunlarla oturup yapılandırma yaparak yoluna devam edeceksin yada batacaksın. Tabi ki içinde durumu çok kötü firmalarda vardır. Ama yapılandırma ve bir program oluşturma anlamında bu yolu seçen firmaların olduğunu da unutmayalım.

Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Eğer kredileri ödeyemeyecek duruma gelmişsen birde yabancı para cinsinden borçluysan bankalara itibarı da utancı da bir kenara bırakırsın. Ya bunlarla oturup yapılandırma yaparak yoluna devam edeceksin yada batacaksın. Tabi ki içinde durumu çok kötü firmalarda vardır. Ama yapılandırma ve bir program oluşturma anlamında bu yolu seçen firmaların olduğunu da unutmayalım.
    Evet, ancak bu yola giren firma sahibinin temel dürtüsü firmayı kurtarmaktan ziyade tasfiye sürecini kendisi için daha rahat bir hale sokmaktır diye düşünüyorum. Firmayı kurtarma dürtüsü ile hareket eden hissedarın refleksi sermaye arttırımı ve küçülme stratejisi olabilir.
    Dikkat edilirse konkordato talebi içinde olan hissedarların bazıları sermaye arttırma gücüne sahipler. Ama yine de konkordato gibi bir sürece giriyorlar ise amaçları kendi varlıklarını firmanın zararından izole etmek ve daha rahat koşullarda tasfiye sürecini gerçekleştirmek olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ticaret yapmamış bir arkadaşımızın yorumu olarak doğal karşılamak lazım böyle yorumları .
    Ticari bir firma asla iflas etti damgası yemek istemez.Prestij bazen çek senetden önce gelir .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ticaret yapmamış bir arkadaşımızın yorumu olarak doğal karşılamak lazım böyle yorumları .
    Ticari bir firma asla iflas etti damgası yemek istemez.Prestij bazen çek senetden önce gelir .

Konkordato zaten ülkemizde başlı başına yanlış anlaşıldı. İflas ertelemeye yeni bir ad bulamayınca gittiler çoğu insanın telaffuz edemediği bu kelimeyi getirdiler. Evet sana hak veriyorum ticaret yapmamış kişiler bu konuyu çok iyi bilemezler bu konu daha çok hukukçu ve bizler gibi mali müşavirlerin yürüttüğü bir süreç.

6.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Konkordato zaten ülkemizde başlı başına yanlış anlaşıldı. İflas ertelemeye yeni bir ad bulamayınca gittiler çoğu insanın telaffuz edemediği bu kelimeyi getirdiler. Evet sana hak veriyorum ticaret yapmamış kişiler bu konuyu çok iyi bilemezler bu konu daha çok hukukçu ve bizler gibi mali müşavirlerin yürüttüğü bir süreç.
    [emoji106]

Dolarda yukarı doğru bir hareketlenme olmadan merkezden bir hamle beklemiyorum, hoş yukar hareket başlarsa da ben beklerim ama merkez yaparmı o ayrı..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Dolarda yukarı doğru bir hareketlenme olmadan merkezden bir hamle beklemiyorum, hoş yukar hareket başlarsa da ben beklerim ama merkez yaparmı o ayrı..
    Geçmişte yapılan hataların tekrar edilmesi durumunda sarmalı kırmak mümkün olmaz. Ben Tcmb'nin bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Dövizdeki hareketlenmeyi beklemek sarmalı bir sonraki kademesine yükseltmek demektir. Bu da yaşanılan sürecin tekrarı anlamına gelir. Merkez bankasının bu riski alacağını şu aşamada düşünmüyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •