Sayfa 81/597 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 641 - 648 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    işlem yasağı cezası yese ne olur, yemese ne olur,
    Bir sürü ortak var. Diğerleri üzerinden yapacağını yine yapar.
    İnsanın dini,imanı para oldumu,ne babasına ne oğluna nede başkasına güvenir.Bak bu eleman daha öncede altı ay işlem yasağı yemiş.akıllanmış mı hayır.Gene kendi üzerinden dolandırıcılığa devam.

2. Faaliyet karında problem yok zaten fakat bunların ikisi birden yükselmesi gerekiyor biri hanyaya biri konyaya giderse sorun devam eder.

Önümüzdeki süreçte Kur fiyatlarının gerileceğini düşünen var mı ? Ben dahada yükseleceğini düşünüyorum 2019 ortalarına kadar dövizde aşağı yönlü hareketler pek göremeyeceğimizi düşünüyorum.

Resimde bahsettiğim gibi net kar aşağı yönlü gelirse ki emareler aşağı yönlü geleceğini gösteriyor. Hikaye biter ne zman net kar kafa kaldırır ozman tekrar geliriz belki.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3. Ege bölgesinde, hiç ummayacağınız komşu şirketlerde "maaş ödeme sıkıntıları dedikoduları" dolaşıyor.

İsimleri dudak uçuklatır. "EGE de işler iyi" diye algı oyunlarına gelmeyin.

Ancak, "işler kötü" dendiğinde daima daha kötüsü de vardır. Murphy bunu söyler.

Eğer bu fiyatlardan "geri alım" yapılamıyorsa , başka şey aramayın, yukarsını tekrar okuyun.

Şu "imtiyaz" işinin sonu yakın.. Bence değerlendirmeliler.. Muhtemelen, Okyanusa düşen "elmas" olacak.

4. Malum kişi bile Bunu okutup, kendi şirketine dönüyorsa, vardır bir bildiği...

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Ege bölgesinde, hiç ummayacağınız komşu şirketlerde "maaş ödeme sıkıntıları dedikoduları" dolaşıyor.

İsimleri dudak uçuklatır. "EGE de işler iyi" diye algı oyunlarına gelmeyin.

Ancak, "işler kötü" dendiğinde daima daha kötüsü de vardır. Murphy bunu söyler.

Eğer bu fiyatlardan "geri alım" yapılamıyorsa , başka şey aramayın, yukarsını tekrar okuyun.

Şu "imtiyaz" işinin sonu yakın.. Bence değerlendirmeliler.. Muhtemelen, Okyanusa düşen "elmas" olacak.

Sayın hoca,
    Hem çok kötü bir tablo çiziyorsunuz. (ki ben de İstanbul'da hiç ummadığım batık bir kaç firma ile buna hak veriyorum)
    Hem de imtiyaz sona erebilir diyorsunuz. Sizce ufaktan almalı mı peki?
    Yani ortam alınmayacak kadar kötü mü
    Yoksa imtiyaz bitecek gibi güçlü bir nedenle alınabilir mi?
    Yoksa az bişey kenara atmalı mı?

Siz ne yaptınız?

6.  Alıntı Originally Posted by cemsinan Yazıyı Oku
    Sayın hoca,
    Hem çok kötü bir tablo çiziyorsunuz. (ki ben de İstanbul'da hiç ummadığım batık bir kaç firma ile buna hak veriyorum)
    Hem de imtiyaz sona erebilir diyorsunuz. Sizce ufaktan almalı mı peki?
    Yani ortam alınmayacak kadar kötü mü
    Yoksa imtiyaz bitecek gibi güçlü bir nedenle alınabilir mi?
    Yoksa az bişey kenara atmalı mı?

Siz ne yaptınız?
    Her koyun kendi bacağından...

Ben kendi pozisyonumu sadece yazayım. Kimse takip falan etmesin.

Geçen seneki, işlemlerde, bir miktar, maliyeti bir hayli azaltılmış Batı senedi, torun torba hesabına gömüldü.

Yeni pozisyon YOK.

7.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Şu anki nakit sıkışıklığı bu şirketin satışdaki fabrikalardan birisini alma potansiyeline sahip olmadığı anlamına gelmez,eğer gerçekten istiyorlarsa alırlar,hemde şirketi öyle fazlada borçlandırmadan,hadi biraz beyin cimnastiği yapın bakalım acaba nasıl???
    GK ' da O sizlerin önerdiği LİMAN halka açılmasını kastediyorsanız, O tren kaçtı. Bu itibarla kimse buna katılım olmayacağını siz benden iyi biliyorsunuz. Başta siz katılmazsınız. Gayrimenkul satışı yaparlar.
    Sizin kendi değerlemenize göre 1/10 fiyatla işlem yapan hisse neden alınmaz.
    Hisse geri alım için aradınız mı? Tahta sığ diyorlardı? Şimdi tahta da bol miktarda mal var.!!!!
    ytd.
    Saygılar,

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    GK ' da O sizlerin önerdiği LİMAN halka açılmasını kastediyorsanız, O tren kaçtı. Bu itibarla kimse buna katılım olmayacağını siz benden iyi biliyorsunuz. Başta siz katılmazsınız. Gayrimenkul satışı yaparlar.
    Sizin kendi değerlemenize göre 1/10 fiyatla işlem yapan hisse neden alınmaz.
    Hisse geri alım için aradınız mı? Tahta sığ diyorlardı? Şimdi tahta da bol miktarda mal var.!!!!
    ytd.
    Saygılar,
    Sayin Cari herkese yetecek mal var diye bosuna soylemiyoruz. .......
    .......yoksunu patronlar stratejiyi degistirmeden.....yani vereceklerine almadan mal istemedigin kadar...
    Bugune kadar ne yazdiysak verdiler.
    ..........
    Kiymeti harbiyesi olmayan laf iste
    sen fabrika alacagina .....bo.a bulastirdigin kendi tesislerini bi topla bakam.......bizde donunu bir topla derler.....kendi donunu cekemeyen e
    bi dur derler herhalde.
    Halka arz falan hikaye bu mirasyedilere yari fiyatina acsalar tek
    lot alan cikmaz....anca piyasada dagitirlar....yillardir yaptiklari gibi.
    Capsiz ..... yoksunlari.
    Ytd.
    Saygılar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 81/597 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •