Faaliyet karında problem yok zaten fakat bunların ikisi birden yükselmesi gerekiyor biri hanyaya biri konyaya giderse sorun devam eder.
Önümüzdeki süreçte Kur fiyatlarının gerileceğini düşünen var mı ? Ben dahada yükseleceğini düşünüyorum 2019 ortalarına kadar dövizde aşağı yönlü hareketler pek göremeyeceğimizi düşünüyorum.
Resimde bahsettiğim gibi net kar aşağı yönlü gelirse ki emareler aşağı yönlü geleceğini gösteriyor. Hikaye biter ne zman net kar kafa kaldırır ozman tekrar geliriz belki.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Ege bölgesinde, hiç ummayacağınız komşu şirketlerde "maaş ödeme sıkıntıları dedikoduları" dolaşıyor.
İsimleri dudak uçuklatır. "EGE de işler iyi" diye algı oyunlarına gelmeyin.
Ancak, "işler kötü" dendiğinde daima daha kötüsü de vardır. Murphy bunu söyler.
Eğer bu fiyatlardan "geri alım" yapılamıyorsa , başka şey aramayın, yukarsını tekrar okuyun.
Şu "imtiyaz" işinin sonu yakın.. Bence değerlendirmeliler.. Muhtemelen, Okyanusa düşen "elmas" olacak.
Sayın hoca,
Hem çok kötü bir tablo çiziyorsunuz. (ki ben de İstanbul'da hiç ummadığım batık bir kaç firma ile buna hak veriyorum)
Hem de imtiyaz sona erebilir diyorsunuz. Sizce ufaktan almalı mı peki?
Yani ortam alınmayacak kadar kötü mü
Yoksa imtiyaz bitecek gibi güçlü bir nedenle alınabilir mi?
Yoksa az bişey kenara atmalı mı?
Siz ne yaptınız?
GK ' da O sizlerin önerdiği LİMAN halka açılmasını kastediyorsanız, O tren kaçtı. Bu itibarla kimse buna katılım olmayacağını siz benden iyi biliyorsunuz. Başta siz katılmazsınız. Gayrimenkul satışı yaparlar.
Sizin kendi değerlemenize göre 1/10 fiyatla işlem yapan hisse neden alınmaz.
Hisse geri alım için aradınız mı? Tahta sığ diyorlardı? Şimdi tahta da bol miktarda mal var.!!!!
ytd.
Saygılar,
Sayin Cari herkese yetecek mal var diye bosuna soylemiyoruz. .......
.......yoksunu patronlar stratejiyi degistirmeden.....yani vereceklerine almadan mal istemedigin kadar...
Bugune kadar ne yazdiysak verdiler.
..........
Kiymeti harbiyesi olmayan laf iste
sen fabrika alacagina .....bo.a bulastirdigin kendi tesislerini bi topla bakam.......bizde donunu bir topla derler.....kendi donunu cekemeyen e
bi dur derler herhalde.
Halka arz falan hikaye bu mirasyedilere yari fiyatina acsalar tek
lot alan cikmaz....anca piyasada dagitirlar....yillardir yaptiklari gibi.
Capsiz ..... yoksunlari.
Ytd.
Saygılar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri