Sn Yokluk04 size naçizane tavsiyem temeli sağlam, yönetimi sağlam kar eden, USD borcu az olan şirketleri takip edin
Maalesef durumumuz ortada, 1,17 den çıkmamak hataydı, gerçi alternatif maliyeti dikkate alınca o da kurtarmaz ya...
Originally Posted by Yokluk04
Geçenlerde 1.17 ye çıktığında bozmama sebebiniz var mı yada uzun vade de beklentiniz var mı
Sayın ocean bu ay sonu bilanço falan var mesela 1.20 ler 6 ay içinde görülür mü yine yada ne bilelim 1.50 den bunu alanlar var hiç mi bir haberi veya durumu yok bu hissenin
Bu tür hisselerde ne zaman ne olacağını bilemeyiz. 1.20 de olur 0.70 de. 1.17 görüldüğü gün güçlü yükseliş trendi vardı elim satmaya gitmedi. Nasip değilmiş demekki. Şirketle ilgili fazla beklentim yok. Zaten Spekülatif hareketler yapıyor.
Sayın ocean bu ay sonu bilanço falan var mesela 1.20 ler 6 ay içinde görülür mü yine yada ne bilelim 1.50 den bunu alanlar var hiç mi bir haberi veya durumu yok bu hissenin
Kademeye göre degilde takasa göre yorum yapacak olursam metro 150.000 alım yapmış genelde metro 1 kademe üstten satiyor yani yukarı gitme ihtimali düşük.
O 1,50 den alanlar bıkmadan zor gider, tabi onların hacmi de önemli, kayda değer mi?
Ben yatırım tavsiyesi olmamakla beraber buraların taban olduğunu düşünüyorum, e tabi patron yine satar veya piyasa genelini etkileyecek bir şey olur o zaman ilk bu düşer....
Yer İmleri