Ödenmiş sermaye 30 milyon Öz sermaye 150 milyon 6 aylık 17 milyon kar , 9 aylık ? Bekleyip görücez , Nedim Menda Credit suisten ortaklık hisselerini geri alması bilanço ve kağıt üstündeki baskıyı azaltması sebebi ile bir pozisyon açtık , hemen de çıkartılırsa hisse dikkat çeker sanki biraz zaman geçiriliyo gibi bir izlenimde edindim hayırlısı , yatırım tavsiyesi olmayıp öngörüdür sade diyelim hep hayırlısı diyoruz....
Hitit Kalkınmada durabilirdin neden çıktın bugün ? Yarın 39 Tl mi 40 mı tavanı ?
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...racat-40860042 ihracat faktoringi sektördeki hikaye başlangıcı olacak...
Tahta sığ bir tahta ya benziyo , bazen 1-2 lot alışlar yazılıyor, geri dönüş ve ya hisse den nakit e geçmede sığ olduğu için dikkat etmekte fayda vardır , yatırımcıların zarara uğramaması için uyarmakta fayda hissettim, yatırım tavsiyesi deildir....
''Borsada ne kadar kazanacağımı düşünmem ne kadar para kaybedebilirim onu hesaplayarak seçimler yaparım''bir atasözü dermişim....
6 TL lerden 35,19 görüp sonra ki günlerde örnek bugün diyelimki 40 tavanı görüp , aynı gün sonra 35,19 TL açılışın tabanı mesala 29 TL ler de görülebilir aynı günde de görülebilir , bir risk ti cebine koymadığın para senin para deildir mantığı ile hareket ettim , burdan benden alan % 100 yapsa ancak 70,00 TL ler görülebilir, inşallah görse Türk Yatırımcısı kazansa isterim ama benim için de yeterli dedim bende çık mayı uygun gördüm....
Sığ tahta olduğu doğrudur...1.5-7.20 hareketi yaptığında lotlar kalınlaşmıştı...58 bin lotu çok rahat satmıştım o zamanlarda..
Şirketin sermayesi garfa ve crdfaya göre oldukça düşük..bedelsiz artırım gelirse şaşırmam...150 milyon Özkaynak 30 milyon sermaye buna göre % 500 bedelsiz potansiyeli mi barındırıyor? En azından 90 milyona cıkartmak uygun olur...
Asıl hareket yeni ofislere geçtiklerinde eski ofislerle ilgili yapacakları plan..sonuçta 1600-1700 m2 ofislerden bahsediyoruz...satışa cıkardıklarında epey bi yükseliş hareketi görebiliriz....bunlar benim şahsi düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri