Ne yazmışsam o. Sayın onelle o zamanlar bence tebriği hakediyordu. Ben de hakkını verdim. Ama maalesef artık bence yergiyi hak ediyor.. Bu arada sayın onelle birden fazla nick mi kullanıyor acaba?
Ne yazmışsam o. Sayın onelle o zamanlar bence tebriği hakediyordu. Ben de hakkını verdim. Ama maalesef artık bence yergiyi hak ediyor.. Bu arada sayın onelle birden fazla nick mi kullanıyor acaba?
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Elime yüzüme bulaştırdım yok. Yukarıda yazdıklarımı tekrar okursan görürsün. Geceleri alıcıların pek iyi değil galiba. Tekrar yazayım. Pegasus o sıralar zaten yükseliş trendiydeydi. Sen sadece çizgilerini uydurmuşsun. Bunu o zaman bilmiyorduk tabi. Sonra bi baktık ki amaç farklı. Onu da 38den düşüşle 33 sonrası tası tarağı toplayıp toz duman olmandan anladık. Zaten biri yazmıştı. Altta üstte her yerde bir sürü çizgi var. İllaki bi yere değecek diye. Hatta kagıt 37-38 olunca 42'leri hedef gösteriyordun. 35e inip 37 ye çıkınca da hedefin 46 olmuştu sayın çok bilmiş. Meğer o zamanlar tezgah açıkmış. Bugün herşey daha net görülüyor. Bu arada ben de şöyle yeni bir kaç nick oluşturayım da ben ağır takılayım onlar benim hiç bilgim yokmuş gibi adeta bekçi köpeği gibi beni şak şak edip savunsunlar. Bi akıllımız sayın onelle. Kimse anlamadı zaten.
Bu cok iyidi [emoji106]
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birbinizi yemeyi bırakında kağıda odaklanın...
Cumhurbaşkanı erdoğan: Yıl sonuna kadar 40 milyon turisti türkiye'de ağırlayacağız
ERDOĞAN: 2023 YILINDA 50 MİLYON TURİST, 50 MİLYAR DOLAR GELİR HEDEFİMİZ VAR
Yorumlarım Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Çarşı karışmış yine.
Eskiden thy forumunda küçükyatırımcı-subjective ve antepli gibi arkadaşlar vardı. Biri teknik analiz paylaşımları biri de temeline ilişkin gelişmeler konusunda paylaşımlar yapardı. Ne saygısızlık ne de terbiyesizlik... Ciddiyet ve saygınlık konusunda en küçük bir hareket görmek neredeyse mümkün değildi. Bura da ilk başlarda böyleydi, ama şimdi eser yok...
Üye ve ziyaretçi sevgili arkadaşlar;
Burada kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu kestirmek mümkün değil.
Ayrıca kim spek? kim trol o da umurunuzda olmamalıdır.
2011'den beri Bist'teyim ve ağırlıklı olarak havacılık olmak üzere, daha yatırım yaptığım hiçbir hisse senedinden zararla çıkmadım.
Sizin için burada kimin kim olduğu çok önemli olmamalıdır. Araştırın ilk başta temelini, geçmişi bugünü ve geleceği güven veriyorsa yapın yatırımınızı ve önünüze bir hedef koyun.
Mesela benim pegasusta hatırı sayılır bir yatırımım var. Ve zararla satmayı da hiç düşünmüyorum.
Kişisel fikrim pegasus'un gerçek fiyatlarına gelmesi için çok zaman da geçmeyecek.
Aralık sonuna kadar bu yılki zirvesini de göreceğini düşünüyorum. Bu benim kişisel fikrim.
Başta da söyledim, kimse A ya da B kişisinin burada yazdığı hatta yönlendirdiği şekilde bir pozisyon almasın.
Saygılar...
Kesinlikle ytd
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Yer İmleri