Sayfa 349/945 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Bizimki yine kalkmıyor eczacıyamı danışsak acaba

2. Ne papazmış be ülkenin ekonomisi resmen tahliye olurmu olmazmıya odaklanmış vah ülkem vah yazık çok yazık

3. Endeks çöktü tutukluluğun devamınamı denildi acaba umarım öyle olmuştur

4. Bizimkide her olumsuzlukta bahane ederek en önde koşmaktadır milliyetçi tektu görende papazın tek art ortağı olduğunu zanneder

5. Yazıklar olsun tektu ve yöneticilerine yıllardır bize bu ızdırabı çektirenlere yazıklar olsun dava başlamadan endeks yukarı dava başlar başlamaz çöküş demekki kararı birileri önceden birilerine sızdırıyor olan yine biz gibi garibanlara oluyor yazık çok yazık emek hırsızları haram zıkkım olsun yine küfredip ceza alacağım ey yönetici sen en iyisimi ben küfür etmeden beni engelle rica ediyorum

6. Tektu karar ver artık düşersen papazcısın çıkarsan milliyetçisin tabi benim gönlüm sapına kadar milliyetçi olmandır

7. Sn. Hakuna matata sizinle ayni durumdayız. Lutfen seviyeyi dusurmeyin. Birseyler paylasan insanlari kacirmayin.

8. Sayın yüz yirmi altı dörtyüz seksen altı seviye konusunda piskılojimizi harbiden bozmayı başardı spek efendi bütün birikimim bu speğin elinde çok yıprattı bizi çıkmıyor bari batsada battık desek sonumuzun ne olacağını bilememek daha büyük sıkıntı ayrıca bilgi paylaşan yok bu forumda herşey may efendi ve oğlunun insafına kaldı diğer arkadaşlar dövize kaçtılar herhalde

Sayfa 349/945 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •