Sayfa 350/945 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Artık sizin gibi değerli arkadaşlarımın yazılarını takip edeceğim sadece kalın sağlıcakla umarım bol kazançlar zaten kimseye faydam yok güle güle

2. https://invst.ly/8ura8

bugüne kadar borsa ile ilgilendim zaman içinde afaki fiat artışı olan hisseler 10 yıl bu fiatları hazmeder yani ky taşıtır sonra tekrar en tepe noktalara gider yeni ky bulur ve taşıtır..
    2007 zirevesi bilen bilir o zamanlar mecnurlar oparsiyon yaptı diye fısıltısı vardı o zamanlar bizde bundan nemalandık..
    o zaman bu fiatlar deger olarak yaparmı içi hiç zanetmiyorum ..şuan çok daha degerli yeniden degerlendirme ile eksperiz degeri 1,1 milyar tl açıklandı üstüne birde bedelli oh ne ala ...?
    yukarıda bahsettigim 10 yıllık beklentisi ve hissenin dip çalışmaları bitti diye biraz aldım ve uyuyan adamın uyuyan adamın uyanmasını bekliyorum bunun zamanı doldu ara sıra dürtükleyip uyandırmak istendi fakat olmadı bizim zübük zadeler her seferinde taş koydular herhalde nedeni bilinmiyor acaba hisseyi süründürmek ile ne geçiyor ellerinde..
    bunun için gıcık oldugumdan bedelli hisseleri 0.98 tl verdim şayet ....çünki 0.89 tl bedelli yapması beni kuşku ile bakmama neden oldu 1.00 tl den alıcıyım deseydi o zaman bedelli rüçhanları vermez tutardım ..spk önce red etti sonra onay verdi hani bunlar çakma karadenizli ya hiç yakıştıramadım laz uşagı mert olur bunlar meret çıktı..
    ana hisseler duruyormu duruyor bizde zırdeliyiz ya ölü adamın dirilmesini bekliyoruz:bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

3. şirketin son durumu ...?
    zarar kısmı kötü duruyor şayet 44 milyon kar yazsa idi şimdi bu fiattamı sürünürdü..vardır bir bildigi bizim laz uşaklarının ..hiç çıkıp şöyle baba ogul güzel bir resim pozu vermiyorlar herhalde onlarda bu işe arz talep meselesi diyip üzülüyorlardır,mı acaba..

bence ruslar veya katarlılarla anlaşıp satışa koysun ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Sn. Hakuna matata sizinle ayni durumdayız. Lutfen seviyeyi dusurmeyin. Birseyler paylasan insanlari kacirmayin.
    Adam ne yazmış ki seviyeyi düşürme diyorsun.Kağıdı bu duruma getirenler o.ç. diye mi yazmış, yoooo.Milletin çoluğunun çocuğunun parasını iç eden domuz benzeri yaratıklara bu kadar yazamayacaksa daha ne yapsın.

5. Arkadaş ne biçim bir kağıt bu piyasanın bu kadar iyimser olduğu bir ortamda bir kadem bile yukarı gitmezmi

6. Daha aşağı düşerse kağıda dibine kadar girerim.Şu anda ben de tektu yok sadece takip için foruma uğruyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Adam ne yazmış ki seviyeyi düşürme diyorsun.Kağıdı bu duruma getirenler o.ç. diye mi yazmış, yoooo.Milletin çoluğunun çocuğunun parasını iç eden domuz benzeri yaratıklara bu kadar yazamayacaksa daha ne yapsın.
    Onların ne olduğunu buradaki herkes biliyor. Adam haklı. Sen de haklısın. Benim tepkim adama, düşüncelerine değil. Olan oldu. En azından süreci kaliteli yönetelim.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 350/945 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •