Sayfa 667/969 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Bugün işlem hacmi patladı.bunun iki sonucu olacak.hisse el değiştirdi.tabi hacim doldur boşalt değilse.el değişti ise kim aldı.eger alan küçük yatırımcı ise bu yine düşecek ama bu kez 1.5 da durmaz.daha aşağı gelir ve çıkışı zaman alır.taaki karlı bir iştirak satışına kadar.eger bu el değişiminde bizim sattığımız lotları alan güçlü bir spekse bu kez 2.6 aşılır,daha önce bircok grafik çizmiştik.daha yukarıdaki bir fiyat hedef olur.yine bir eğer 🙃bugunku alım hem küçük yatırımcı hemde spek tarafından eşit şekilde yapıldı ise 1.81 de gep var.oraya düşüp sonra Piyasa koşullarına göre yoluna devam eder.

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Bugün işlem hacmi patladı.bunun iki sonucu olacak.hisse el değiştirdi.tabi hacim doldur boşalt değilse.el değişti ise kim aldı.eger alan küçük yatırımcı ise bu yine düşecek ama bu kez 1.5 da durmaz.daha aşağı gelir ve çıkışı zaman alır.taaki karlı bir iştirak satışına kadar.eger bu el değişiminde bizim sattığımız lotları alan güçlü bir spekse bu kez 2.6 aşılır,daha önce bircok grafik çizmiştik.daha yukarıdaki bir fiyat hedef olur.yine bir eğer [emoji854]bugunku alım hem küçük yatırımcı hemde spek tarafından eşit şekilde yapıldı ise 1.81 de gep var.oraya düşüp sonra Piyasa koşullarına göre yoluna devam eder.
    Bu gün öğleden sonra 3 saat kadar canlı izledim. Beynim kulaklarımdan aktı resmen. Çok sayıda aracı kurum robotu birbirini ütme peşinde tek çıkarabildiğim sonuç. Baskın bi kurum görünmüyor alım yönünde. Açıkcı lar akla ziyan işlem yapıyor. Hisse. Co diye bi Twitter hesabı verisine göre açığa satılan hisse /dolaşımdaki lot oranı son 3 gün %20,%12,%20 civarı. Yön tahmini zor ama habersiz ne kadar gider bilinmez.

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn noreply Al yat ederine gelince sat mantigindaki sahsim icin basdondurucu uzun zamandir yasamadigim iki gun oldu hala basim agriyor) bugunku trade kesinlikle beceri degil aksine kismet ile sartlarin getirdigi avantaj .2.59 satilan hissenin rahatligi bir iki kere daha alinip satilinca satis maliyeti bugun tahtanin goremiyecegi oranlara cikti..ve aynen dediginiz gibi artik sadece kar ile sonuna kadar gitmeye karar vererek portfoyu yuvarlayarak evime geldim..
    Ornegin salliyorum 100 bin lot degerinde karim oldu..geri gelse basladigi yere 150 bin tl ye dusecek ...belkide delilik yapip firlatacak ..kaybim varmi..beklememe mani birsey.....tabiki safi kar ile bu hayali beklemek kolay...
    Dedigim gibi bugun tahtadaki sahis icin kucuk ama benim icin buyuk bir gundu
    Olurda basladigi yere geldi diyelim..karadereli ne yapacak tabiki forumdaki bazi sark kurnazlarina inat hamallik icin ilk once kendi talip olacak..)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : karadereli53; 18-10-2018 saat: 22:54.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by zhero Yazıyı Oku
    Bu gün öğleden sonra 3 saat kadar canlı izledim. Beynim kulaklarımdan aktı resmen. Çok sayıda aracı kurum robotu birbirini ütme peşinde tek çıkarabildiğim sonuç. Baskın bi kurum görünmüyor alım yönünde. Açıkcı lar akla ziyan işlem yapıyor. Hisse. Co diye bi Twitter hesabı verisine göre açığa satılan hisse /dolaşımdaki lot oranı son 3 gün %20,%12,%20 civarı. Yön tahmini zor ama habersiz ne kadar gider bilinmez.

merakımdan soruyorum buradaki malum şahıs isfin i 1.5 lerden 5 lere hangi haber ile götürmüştü veya mali yapısında bir gelişme vs mi olmuştu..bilginiz varmı.saygılar.
    isbankasının hazineye devri ile ilgili haber akışı bu sefer oyuncu tarafından hisseye ilgi yaratmak için kullanılabilir.isgsy bazında benim için bir anlam ifade etmesede hacmi dar isgurubu hisselerinin hali ortada.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    ilgilenen var midir bilmiyorum. Seneye girerken yatırımların net borcu 37 mio dolardı. Açıklanmadı ama tahminen tamamı lira cinsinden krediler. Bu yıl sadece kredi faizi giderleri 50 mio düzeyinde seyreder. Pekiyi yatırımlar bu faizi çıkarabilir mı? Ciro rakamlarina ve işkollarına baktığımda çok zor. Pekiyi bu havada şirketlere yeni yatırım gelir mi? Imkansız değil ama çok zor. Binlerce şirket varlıklarını davranabilmek için sıraya girmişken isgsy şirketlerine alım gelir mi siz degerlendirin
    Haklısınız ama bu kadar da çöp seviyesinde fiyatlama olamaz artık dolar da yükseldi yabancı gelip bedavaya alsa bile bize kar bırakır. Borç morç herşey bi tarafa bu şirketlerin marka değeri pazar payı vs. var. Eğer yatırımlara alıcı gelicek bi ortam oluşursa bu fiyatları bulamayabiliriz diye düşünüyorum. Yani işte... unutabileceğimiz bi parayı buraya gömüp 2 3 sene beklemeyi göze alıyoruz. 2 senedir iyi çalıştı bu strateji benim açımdan o yüzden de pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyorum. Şu an malım yok.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    merakımdan soruyorum buradaki malum şahıs isfin i 1.5 lerden 5 lere hangi haber ile götürmüştü veya mali yapısında bir gelişme vs mi olmuştu..bilginiz varmı.saygılar.
    isbankasının hazineye devri ile ilgili haber akışı bu sefer oyuncu tarafından hisseye ilgi yaratmak için kullanılabilir.benim için bir anlam ifade özellikle isgsy bazında etmesede hacmi dar isgurubu hisselerinin hali ortada.
    Haberle falan işi olmaz o vatandaşın. Ha illa lazımsa bi çözüm bulur zaten. İlginç olan bu seferki harekette onun görünür hiç bir izi olmaması. Daha önce ki hareketlerde 3 4 kurumdan alsat yapıp metro ile vuruyordu. Önceki 2 günü izlemedim ama metro sahnede hiç yok. Hoş özgyo daki son bombasından sonra şapka çıkarmaktan başka diyecek bişey yok.

Işfinde artan karlılık var.1.5 den 6 ya gidiş bununla açıklanabilir.bunda bu
    kâr yok.simdilik.istiraklerden haber lazım bize.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    bu kadar açık nasıl kapanacak fikri olan var mı....kim cesaret edebilir bu kadar açığa kendisi değilse kim?yada kendisi açıkçıları cesaretlendirmek içinmi bu kadar çaba sarfediyor....
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Sayfa 667/969 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •