Sayfa 22/45 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 169 - 176 arası.

Konu: viop 24 muhabbet

1. Kaşıkçı olayının abd nin iran yaptırımları ile ilgisivar gibi

Göreceğiz

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetarslan Yazıyı Oku
    Boeing 747-8 aldı zaten 2 jet ve bir helikopter bunun yanında mütevazi kalıyor
    Jet nedir la...... jet acunda bile var keşke jet olsa jetler ucuz......

Bu arada palamut yediğim en lezzetsiz balık..... tek balık yerim oda lagos..... ha yanına çerez istersem barbun yerim.....

3.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    birakin artik elestirmeyi sise camada haber dogruysa
    Geçen haziranda ülkenin anahtarı reise geçti zaten

Şişe cam işbank kıl tüy ne isterse olur bi şekilde

Ol der olur artık

tabi öncelerikrizler ilan edilmiş. yani yönetim demiş ortam iyi değil ayağınızı ona göre uzatın vs. millet ona göre tasarruf etmiş.

şuan karabulut hakim. rüzgar eserde toz duman kaplar ya hertarafı. asıl manzara fırtına bittiğinde ortaya çıkar.

yaşanan bu bence.

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Jet nedir la...... jet acunda bile var keşke jet olsa jetler ucuz......

Bu arada palamut yediğim en lezzetsiz balık..... tek balık yerim oda lagos..... ha yanına çerez istersem barbun yerim.....
    O botoks dudaklarılara kıyamıyorum ben ya ama lezzeti konsunda katılıyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük Moldova gezisi dönüşünde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP’nin İş Bankası hisselerinin Hazine’ye devri konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek “Bir başka şey daha var: Türkiye Şişecam... İş Bankası’nın iştiraki. Dolaylı olarak bu nereye gidiyor? Onlara da (CHP) gidiyor. Yani, Şişe Cam’dan da Hazine’ye gelmesi gereken pay var†dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetarslan Yazıyı Oku
    O botoks dudaklarılara kıyamıyorum ben ya ama lezzeti konsunda katılıyorum.
    Offf canımı çektirdin.... botoks dudak ha.... ))
    Yanınada şöyle peynirli bol yeşillikli sarımsaklı salata, bide havuç rende.... eyvah eyvah.... pazar gideyim yiyeyim bari....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    katılıyorum palamut çok tatsız tuzsuz bir balık...hiç lezzetli değil...bence en güzel balık LÜFER, SARI KANAT ve HAMSİ...BARBUN da çok severim...LAGOS ta çok güzel derler ama hiç yemedim...

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    ...Bu arada palamut yediğim en lezzetsiz balık..... tek balık yerim oda lagos..... ha yanına çerez istersem barbun yerim.....

Sayfa 22/45 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •