Sayfa 115/814 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 913 - 920 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Bak ilkokul seviyesinde anlatiom. Sadece son 2 haftaya bak. Siz elinizde ayni lotlarla trnsk da pinekliomusunuz. Evet. Ben ansa trnsk mekiklerimde yaptigim kar zararimdan cok yukarda mi. Yukarda. 2 hafta onceki trnsk lotlarina yine ayni sayida sahibim. Ekstradan 7bin tl cepte. Sizin kafaniz ne bassin. Hadi devam yavruuu. Lokman koy oglum muzuuuu
    Matematikin kaçtı senin 48 den çoğunu verdiğin transi 1.21 ve 1.24 karanlıkta aldigin ansalarla değiştirdin sonra onların yarısını bugün 1.18 den zararina verdin ve tekrar 48 den aynı lot trans alıp 7000 de cebine mi koydun :D ne içtiysen aynısından bende istiyorum ))

2. Zengin olcam die senelerce pinekleyemem. Bole de olurum sen dert etme. Bekle yavru bana aksiyon lazim pinekleyen pinokyolar sizi. Kimseyi biseye tesvik ettigim yok her koyun kendi bacaandan . Kucumenler sizii

3. Senin aklin sarmaz okadar ilkelsin ki air gercekten uzgunum adina. Duz mayematikle isleme devam. Tum lotlarim karanlikta alfiklarimdi ya tumunu aunen bisaltip doldurdum ya. Devrelerin yanar. Sadece dedigim dogru sonra aciklarim istersen isim var siz eglenin ben kaxaniim

4. Sen kendini zaten güzel tarif etmişsin sana benim birşey dememe gerek yok kibrinde kaybolursun da haberin olmaz eyyyy ölümlü...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Boş beklemek derken kendin ansa da yazmışsın bende sabır olsa çok zengindim diye simdi de sabretmeyi boş beklemek dion buradan çıkan sonuç seni dinlememek bir daha da insanları kendin gibi sabirsizliga yönlendirme sen kendin ne yaparsan yap...
    Air orantisiz güc uygulama haksizlik ediyorsun.[emoji23] [emoji23]

6. La harbi bise bilmiyonuz ya la . Dur acuk acikliim. 2 haftadan beri neler oldu ana hat su.. enson trnsk cuma yukselisinde 0.41 den trnsk a kodumu demistim. Bak simdi hesapla. 0.48 degil 49 dan kademe kademe hepsini bosalttim. 2 3 gune yayili. Kapis? Bak bura onemli devrelere doping yapip oku guzellik. O cumanin oncesi persembe bilion di mi. Bak simdi devam ediyoz. Sakin ol bana konsatre ol dikkatiin bozma

7. O persembe bu ulu kisi naapti. Cuma aksami trnsk da olacak tavani persemneden ve teknikten bildigi icin.. kida sure once 1.01 lerden falan topladigi ansa yi 1.13 den bosaltti. Kalsa ansa da 1.2 leri gorecegini hemde 2 gunde bilio muydu? Elbette. O nasi soru. Ulular bilir ulusuzlar sizin gibi ulur.

8. Neyse efendime soliim anlayacaginiz ulu kisi karlardan kar bdgendi 2 gunde yuzde yirmiyi verecek olani tercih etti. O persembe cuma toplamda 12 bine yakin kaxandi ki bu kazancin trnsk ayagini pazartesi sali carsamba reele doktu. Neyse ne hikaye uzun. 2 haftadan onceki ansa da al satlarla kazandiklarina hic girmiom bile . Kademe kademe veriom egitimi. Once bi bunlari biraz anlayin. Pazartesi sinav yapcam. Duruma gore egtime devam ederiz.

Sayfa 115/814 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •