Sayfa 706/774 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    Fetönün kimi çarptığı belli. Fetö sayenizde köşeyi döndü. Bakalım bunun günahını ahirette nasıl ödeyeceksiniz. Reis Allah beni affetsin dedi ama diğer akp liler af dilemedi [emoji3] ankara'yı parsel parsel satanlar diğerleri . Allah sizi affeder mi bilmiyorum ama işiniz gerçekten çok zor. Bu gidişle cehhennem Türkler ile dolup taşacak[emoji3]

Ne Mutlu Türküm Diyene
    Türk olduklarını nereden çıkardınız? AKP GELDİ TÜRK'LÜKTEN KURTULDUK!!Diyenleri zorla mı Türk yapacaksınız?
    Dervişlik dedikleri;hırka ile taç değil.Gönlün Derviş eyleyen,hırkaya muhtaç değil.
    YUNUS EMRE

2.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Senin gibi eblehler oldugu sürece bu ülkenin gürsel tekinleri pardon sülün osmanları bitmez. Bir merak et araştır gürsel tekin 15 yıl önce geçimini ne ile saglıyordu. şu andaki serveti nedir?
    hocam nihat zeybekçi ne durumdaydı araştırdınmı
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    hocam nihat zeybekçi ne durumdaydı araştırdınmı
    Akrep tanırmısın yırtık donluyu?
    Dervişlik dedikleri;hırka ile taç değil.Gönlün Derviş eyleyen,hırkaya muhtaç değil.
    YUNUS EMRE

4.  Alıntı Originally Posted by ATTiLA Yazıyı Oku
    Akrep tanırmısın yırtık donluyu?
    öyle demişti bir demecinde yalısının restorasyonunu yaparken ne çabuk unutuyoruz herşeyi değimi atilla hocam
    ytd deli saçmasıdır

5. dediği dönemlerde benim donlarım yırtık değildi ve 4 donum vardı şimdi akkını yemeyeyim 6 donum var
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by herseyeragmen Yazıyı Oku
    .... Abd Türkiye'nin doğusunu işgal ettiğinde ,ülkemizi karıştırdığında sadece hayırcıları öpmeyecekler sizide öpecekler bu lafımı unutma.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Az önce daşı (!) kuvvetli lider arayan biri vardı. O ve onun gibiler o zaman da onlara yanaşır benim aradığım lider sizmişsiniz der geçer gider...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Reisimizin yanındaki adamlara bakın .eskiden kimler vardı şimdi kimler var. Aman sakın fazla bakmayın fırıldak olduklarından fırıl fırıl dönüyorlar ya gözlerinizi boza bilirler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    öyle demişti bir demecinde yalısının restorasyonunu yaparken ne çabuk unutuyoruz herşeyi değimi atilla hocam
    1-Beynini okurum adamın
    2-Olmayan beyin kaydetmezki,unutsun!
    YUNUS EMRE

Sayfa 706/774 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •