Zahmet olmazsa basligi kapatabilir misiniz? Cok tesekkurler...
Zahmet olmazsa basligi kapatabilir misiniz? Cok tesekkurler...
@erefefik
Haydaaaaaaa...
Sen sus da susuverdi.... 2021'e kadar açık kalcek topik de .... Kuzuyu bilem kesmiş olabilurler...
Mevsim sonbahar. Eylül romanı gibin....
Her şey bir balon/yalan/illüzyon....
Havalar nassı olursa olsun? Sizin havanız iyi olsun. Seviliyorsunuz... bea...!
Sağlıklar diliyorum.[emoji818]
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
indirmişin kılıcı selanikli
böyle mi savaşçan
sen bilirsin
ama bil çok sevdik yazılarını
umarım çabuk dönersin
hoşça kal dostum
Selanik..
Adı bile güzel..
.
http://666kb.com/i/dy4oophfhns4olx0c.png
*
Ceza verdikleri mesaja bak...Orada ne yazılı olduğu konusunda hiç bir fikri olmadığı çok açık...Sıkıntı şu ki, BİLGİ'yi fütursuzca silebilen bir moderatör var karşımızda...Bizde gelmişiz -her şeyi göze alıp- bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyoruz...
Bilgi silinir mi yaw ?!...Bilgi o bilgi...Ne hakareti ?...Bir kesime hakaret miş…
Hangi kesim yaw ?...Kimmiş bu kesim ?...Adamlar insanlığı yok etmenin altyapısını hazırlıyorlar, kıçını kurtarmaya bak...
Kesim !...Tam uymuş yaw…
na hah hah haaaaa !...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Muhtemelen eleştiriye de tahammülü yoktur bu tiplerin...Ben gidiciyim yani...
![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Paylaşım kimseye hakaret olamaz . Böyle bir paylaşımı silmek , yetersiz biyoloji bilgisinden kaynaklanır. Olay dinler konuşunla ilgili değildir. Yaradılış başlangıcı dahil , Erkek ve kadın isimleri kavramsaldır. Ortak isimleri insandır , hitap edilirken. Erkek bedenin ve kadın bedenin de , her iki cinsi doğurması tabidir. Bir babanın bedeninden ,erkek ve kız evlat gelmesi gibi. Muhabbetle.
Yer İmleri