Sayfa 156/445 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sag olun sn Albayrak...
    Taaa o zamanlardan birini gormek ne guzel..
    17 25 surecinde elimizde kozalla yakalanlar olarak saglam canimizi yaktılar... Ozamandan beri borsada uzun yatirimciligi birakip boyle vurkacci olduk... Yedigim en saglam son darbeydi zarari cikarana kadar anamizdan emdigimiz sut burnumuzdan geldi..
    Ne acilar yasandi orada ahhh ah...
    2-3sene tek basima yazdim cizdim orda..
    Akabinde 3-4senemizi halk topigine verdik ..

Rumuz neydi o zaman sizin...
    Bende ozmandan sonra uzun bi sure borsaya vakit ayiramadim. Sonra bi yeniden saliklandik 15 temmuz donemini yasadik. Bu ucuncu deneme bundada ekonomik sikintilar malum yani borsa bize gelmedi 😊 ozamanda nickim Albayrak ti ama cok aktif degildim topikte seni gecengun garan topiginde gorunce dedim bu o sadiktan yanilmamisim 😊 saygilar

2.  Alıntı Originally Posted by ALBAYRAK46 Yazıyı Oku
    Bende ozmandan sonra uzun bi sure borsaya vakit ayiramadim. Sonra bi yeniden saliklandik 15 temmuz donemini yasadik. Bu ucuncu deneme bundada ekonomik sikintilar malum yani borsa bize gelmedi 😊 ozamanda nickim Albayrak ti ama cok aktif degildim topikte seni gecengun garan topiginde gorunce dedim bu o sadiktan yanilmamisim 😊 saygilar
    Ondan once 2008krizinde thyden darbe yedik 9ay zararda bekledim bunaldim az zararla kactm.. 3ay daha sabretsem zararsiz kaciyordum ustune kozal az uykusuz birakmadi kabus gunlerdi.. Cok hayir duasi aldik orada en buyuk karım o oldu..
    Aktif olsan hatirlardim..
    Kazik yiye yiye palayla guresmeyi ogrendik simdi enseye saolak dote parmak hesabi savasip duruyoz. Keske kokten biraksak borsayi ama bagimlilik mi hastalik kanimiza isledi gavur..
    Neyse yine de eskilerden birini gormek selam saygi bizden dostum..

3. Pazartesi vereceklerini'de bugün verdiler.88.89.000 ler önemli kırılırsa 82.000 ler gündeme gelebilir.
    RSİ diplere yaklaşmış gibi gözükse'de bur'dan toparlaması bir kaç ay alabilir.

4. Haftalık eur grafikte hafta boyu 14 euro destek oldu,fakat bunda euro'nun değer kaybı var.
    Bura'nın altın'da haftalık kapanışlar'da kanal alt bandı 12.65 euro gözüküyor.

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    endeks meşhur 88000 ler işte burası ...buraya artık uzun bir süre geri dönmeyiz diyordum ama döndü dolaştı oraya yaklaştı ...

200 haftalık üssel ort 91447 onun bile altında kapatmış neyse amerika toparlamış salı belki tepkiyle üstüne atar atamazsa 87900 çok kuvvetli bir destek sadece papaz -trump -dolar 7 olayında orayı ihlal etti kötü durumda yine oradan yukarı dönme ihtimali yüksek görünüyor

[IMG][/IMG]
    Dostum keşke dün grafiği ve yorumunu görseydim. Tamamen malda yakalandim ben iç dinamiklerdendir feyktir akşama toparlanir dedim amma değil. Tahminin malasef yine tutacak gibi hatta 85 ve 80 bile olursa şaşirmayacagim. Küresel biseyler de var bu defa 1929- 2019 umarim tarihler benzemez. Karamsarlik tavan yapti bende.

(Yatirim tavsiyesi içermez)

6. borsa boka sardı gibi görüntü vermeye çalışıyor (canım palam yerim seni) 88 bin son sağlam kale, önceki düşüşte 88 bin altında bir gün kalmıştık, hatta o gün 84 bin bile gördük, şimdi yeniden aşağı doğru salınım başladı, bakalım palacık nereden çevirecek (çevirmezde 88 bin altı 3 kapanış yaparsa yandı gülüm keten helva), ilginç olan şu ki; dolar da aşağı gidiyor borsa da, bunlardan biri yalan söylüyor ama hangisi, dolar zaten boyundan büyük poh yiyip altın vuruş yaptı, daha yiyecek ne poh kaldı ki, porsa 88 bin altına sarkmadan bi yerlerden dönmeli, pala işin pohunu çıkarma.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

7. dolarcılar da hisse analizi yapar gibi dolar analizi yapıyor, destek şura köstek bura, 5,38 dip olur ordan döner 8 e gider falan, analizler havalarda uçuşuyor.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

Sayfa 156/445 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •