Sayfa 155/445 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. endeks meşhur 88000 ler işte burası ...buraya artık uzun bir süre geri dönmeyiz diyordum ama döndü dolaştı oraya yaklaştı ...

200 haftalık üssel ort 91447 onun bile altında kapatmış neyse amerika toparlamış salı belki tepkiyle üstüne atar atamazsa 87900 çok kuvvetli bir destek sadece papaz -trump -dolar 7 olayında orayı ihlal etti kötü durumda yine oradan yukarı dönme ihtimali yüksek görünüyor

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Eline sağlık güzel çizmiş çizen...

Her ne kadar an ıtıbarıyle 93.1XXlerde olsakta haftaya çarşamba akşamına kadar 90--91 bınlerı göreceğini düşünüyorum.... Hatta ve hatta 31ekim kapanış bence ayın en düşük rakamı olabilir diye de sesli düşünüyorum... Ama kımseyı etkılemeyelım..
    ABD tarafından guzel bır haber gelır vs sonra kımse etkılenmesın

Al sat tut tavsiyesi değilde atış dıyelim...
    Dun 16:57de bu topikte yaptığım yorum..

1000puan yukari 3600geri itiraf etmeliyimki
    24saat dolmadan nokta atis olmasini bende beklemiyordum...
    Bakalim 31ekim kismi da tutacak mi atisin??

3. GARAN-usdtry tabi dolar grafikten bakarsak garan hala güzel duruyor ama bunda doların düşmesininde etkisi olabilir..

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Dun 16:57de bu topikte yaptığım yorum..

1000puan yukari 3600geri itiraf etmeliyimki
    24saat dolmadan nokta atis olmasini bende beklemiyordum...
    Bakalim 31ekim kismi da tutacak mi atisin??
    bravo dostum yine nokta atışlarına devam tebrikler

5. masallah diyelim sadık bey tebrikler. 2012 2013 arası kozal dan beri tanıyorum seni o zamanda isabetliydi tahminlerin. İş bilenindir elbet...

6. xu100-usdtry buda endeks dolar bazlı grafikte garan biraz daha iyi duruyor ...

ancak şunuda belirtmem gerekir paran tl ise fazla anlamı olmayabilir çünkü yabancı dolar bozdurup alıyor ama şu açıdan önemi olabilir yani dolar bazlı destek neresi yabancı nerede alım yapabilir açısında dolar bazlı bakmakta önemlidir tabi

[IMG][/IMG]

7.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    bravo dostum yine nokta atışlarına devam tebrikler
    Eyvallah emirdagli ustadim seninde emegin cok Allah razi olsun...

8.  Alıntı Originally Posted by ALBAYRAK46 Yazıyı Oku
    masallah diyelim sadık bey tebrikler. 2012 2013 arası kozal dan beri tanıyorum seni o zamanda isabetliydi tahminlerin. İş bilenindir elbet...
    Sag olun sn Albayrak...
    Taaa o zamanlardan birini gormek ne guzel..
    17 25 surecinde elimizde kozalla yakalanlar olarak saglam canimizi yaktılar... Ozamandan beri borsada uzun yatirimciligi birakip boyle vurkacci olduk... Yedigim en saglam son darbeydi zarari cikarana kadar anamizdan emdigimiz sut burnumuzdan geldi..
    Ne acilar yasandi orada ahhh ah...
    2-3sene tek basima yazdim cizdim orda..
    Akabinde 3-4senemizi halk topigine verdik ..

Rumuz neydi o zaman sizin...

Sayfa 155/445 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •