Sayfa 32/98 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
Arama sonucu : 779 madde; 249 - 256 arası.

Konu: ISATR - İş Bankası A

1. bütün yazılı ve görsel medyayı tarıyorum iş bankası hisse devri ve sonuçları hakkında haber bilgi arıyorum ,yok !

kanunu kim yada kimler hazırlıyor, ne zaman meclise gelecek, kanunun içeriği nedir, hükümetin hisse devrinden sonraki beklentileri nedir, hisseler, atanın vasiyet ettiği ilk şekle döndürülecek mi, kafamda çok soru var ama hiç cevap yok.

hazine bu hisselerle işbankasından neyi yada neleri talep edecek !

bütün bu sorulara ek olarak, işa ve işb nin tam durumu kapsamı hakları nedir bu hisselerden beklentimiz nedir ne olmasını bekliyoruz. hatta imtiyazlı hisse derken neyi kastediyoruz,bu imtiyaz neyi kapsıyor, bu imtiyazlı hisselerin hak edişleri kazançları nelerdir.yıllık işbankası gelirinden ne alıyor ne alması gerekiyor.

yok hiç bir doyurucu bilgi yok. tam olarak işa ve işb nın durumu hakedişleri bekleentimiz şunlardır diye aydınlatıcı bilgi yok.

hisseleri aldık bekliyoruz.ne olmasını bekliyoruz kazancımız ne olacak onları bilmek istiyorum

b,ldiğim yada anladıgım tek şey, işkur, işa ve işb nin bütün hakları işc ye geçmiş ha babam de babam işc yi şişirmişler.

bizim hisseler aç sefil bakımsız çelimsiz hakları yenilmiş evlat gibi kalmış. nerdeyse yetimhaneye veya sokağa atmadıkları kalmış.

üvey evlat muamelesi diyecem o bile değil sanki *** muamelesi görmüşler, görüyorlar halen.

yani buna sebep olanlara desem bilmiyorum.

2. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISATR
    Buradan bölünme ve temettülere bakabilirsiniz, A ve B lerin imtiyazı var ama tam neler anlayamıyoruz. Kurucu ise daha net, hisselerin bu şekilde olması bizim için avantaj yoksa bu hisseleri alma ihtimalimiz olamazdı. Şu an için beklemekten başka yapacak tek şey bu konu ile alakalı yazı yazmış köşe yazarlarına mail atmak özellikle kurucu üzerindeki kısıtlamayı belirtmek. Çünkü bu kısıtlama dolayısıyla Atatürk'ün vasiyetin ihlali var, varislerin elinde hisse olanların haklarını kısıtlama var. Bununla ilgili köşe yazarlarının bilgisi olması kanun geldiği zaman tartışma konularında belirleyici nokta olacaktır. CHP bu konuda köşeye sıkışacaktır. 1991 genel kurulu sonrası kısıtlamanın gelmesi ve bu süre içinde CHP nin tekrar kurularak hisseleri geri alması ve kuruculara %10 temettü ödemesi üzerindeki 250 bin kısıtını kaldırmak için yönetimde birşey yapmaması, üstelik yapılan genel kurullarda bu şekilde kurucu paylara kısıtlı temettü ödenmesi şeklindeki dağıtımları onaylaması , kanun geldiği zaman tartışma proğramlarında çok konuşulacaktır.
    Bu kısıtlama nedeniyle TDK ve TTK binde 1 gibi oranlarda kurucu temettülerini az almışlar varisler ve elinde hisse olanlarda aynı şekilde binde 1 oranında almışlardır. Şeklinde köşe yazarlarının bilgisi olmaIıki konu tartışılsın. YTD. Kararlarınızı kendiniz veriniz.
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. İs bankası devri meclise gelecek mecliste gecmezse olası MHP destek vermezse kanun hükmünde kararname ile hisselerin devri olacak.

Kaynak cnnturk haberker

4.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    İs bankası devri meclise gelecek mecliste gecmezse olası MHP destek vermezse kanun hükmünde kararname ile hisselerin devri olacak.

Kaynak cnnturk haberker
    Nerede geçiyor bu?

5. Bugünkü cnnturk haberlerde söyledi akparti grup toplantısında konuşulmuş
    Boyle dinkedim

Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    İs bankası devri meclise gelecek mecliste gecmezse olası MHP destek vermezse kanun hükmünde kararname ile hisselerin devri olacak.

Kaynak cnnturk haberker
    Bu olasılığı biliyordum ama dillendirmek istemedim, sebebi ise nazik bir mesele bu mesele,ortada Atatürk ün vasiyeti var birde akçeli işler bunlar ,bu işin kanun hükmünde kararnameye kalmasını istemem açıkcası, eğer öyle olursa çok tatışmalı olur ve süreç uzayabilir ,meclis kararı olsun temiz olsun ,ayrıca işin yargı boyutu olacak CHP yargıya gitmeden dururmu sizce , bana göre kesin gider, e o zaman yüce meclisten çıkmış bir kanunmu daha iyi ,yoksa Cumhurbaşkanından çıkan KARARNAMEMİ .Sizce hangisi kimin elini güçlendirir ? MHP destek vermiyorum diyemez artık ortada Bahçelinin onca demeci var .Ayrıca unutmayın emeklilikte yaşa takılanlar konusunda ret oyu verdi ve bir adamını harcadı o konuda.bu konuda bana göre kesin evet diyecektir .ben açıkcası rahatım konunun meclis ayağında, sonrası önemli yargı ayağı ve o geçildikten sonra kurucu ve imtiyazlı hisselerin genel kurul kararıyla tek taraflı gasp edilen hakları nasıl geri alınacak 2010 u unutmayın son anda nasıl geri çekildi madde ,gerçi şu anda sistem değişti o zamanın türkiyesi ile şimdi kisi aynımı değil benim tek ümitlendiğim bu durum .bakalım yaşayıp göreceğiz bu sefer de olmazsa yapacak bir şey yok gene bekleyeceğim .gün gelecek hak yerini bulacak ..SYG....

7. haber programlarının whatsap numaralarına,mail adreslerine diğer iletişim adreslerine,köşe yazarlarına,resmi yerlere yazalım konunun bu hali ile gündeme gelmesi lazım genelde hep farklı boyutları ile tartışılıyor birilerinin dikkatini çekebilmek lazım

8.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku

Kaynak cnnturk haberker
    Internettw hic boyle bir bilgi bulunmuyor.kaynak?

Sayfa 32/98 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •