Sayfa 337/997 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,069
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İnanın dün 2-3 gibi yatayım dedim uyku tutmadı sabah 6 gibi cafeye mesaj attım hayırlı günler diye öyle uyumuşum.. rakıda uyku getirmez oldu bugünde sabahlarsam (gidisat o yönde )pazar bana zehir olur..

aslında uyumadan kalkıp gidip oyu kullanıp yatmak var ama bizim evde pazar planı bütçe gibi çok önceden yapılıyor
    Plan tutmazsa, parayı verip sen alış verişe git diyorum..

bazen uyku paradan daha tatlı geliyor..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ...
    bizim evde pazar planı bütçe gibi çok önceden yapılıyor
    Yarından sonra sizin plan yapmanıza gerek kalmaz, evin reisi kendi yapar; siz uyarsınız efendim
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Plan tutmazsa, parayı verip sen alış verişe git diyorum..

bazen uyku paradan daha tatlı geliyor..
    Vallahi ben her yolu deniyorum ama pazar bugün yanlız mı gideyim bekar miyim ben vs vs diye diye en son kendimi avm de biryerlerde buluyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Bu ikinci kez karşıma çıkıyor. Nedir bu acaba efendim?
    Hani malumunuz, ben sarışınlardan pek anlamam, altlarındaki damga felan mı bu
    Reha kaya'nin sözleri Copyrightlidir , telif vardır Eee marka adam naparsiniz okadar sarisinla okadar darbeciyle uğraşmak kolay mı? :Kahkah:

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,069
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Vallahi ben her yolu deniyorum ama pazar bugün yanlız mı gideyim bekar miyim ben vs vs diye diye en son kendimi avm de biryerlerde buluyorum
    Burada bizimle bir süre daha takılırsan, sende hakiki daş fırın deliganlısı olunca, dersin..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Burada bizimle bir süre daha takılırsan, sende hakiki daş fırın deliganlısı olunca, dersin..

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Reha kaya'nin sözleri Copyrightlidir , telif vardır Eee marka adam naparsiniz okadar sarisinla okadar darbeciyle uğraşmak kolay mı? :Kahkah:
    İmdi annadım olayı! İşaret, sarışınların altına değil benim kaideye geliyorrr
    Ben de yorgunum biraz, o yüzden intikal geç oldu!
    ...
    Gaya ağabey; gullandığım bazı gelimelerin patenti sendedir, biliyorum. Ben insanlığa yayıyorum
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,069
    biraz diziye takılayım, forumda asayiş berkemal...

öğlen gibi kalkarım artık...

Sayfa 337/997 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •