evet dostum aynı anda yazmışız bravo gldtr iyi bir alternatif bir de stopaj kesmeseler süper olur valla
düşüşlerde dolar yerine gldtr bak anında tepiyor dolarla birebir
evet dostum aynı anda yazmışız bravo gldtr iyi bir alternatif bir de stopaj kesmeseler süper olur valla
düşüşlerde dolar yerine gldtr bak anında tepiyor dolarla birebir
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
La agam rakam yazıyoruz 3-5 oynuyor hısse soyluyorum 2.harfi e diyom birsürü hisse var dırek tahmın edıyorsun
bugunde aynı anda yazdık e devletten soy kutuğunu yolla aga karslılastırak yoksa biz kardes mıyız![]()
![]()
şu sıra ha borsa ha rus ruleti ..
rus ruleti daha emniyetli 1/6 şansın var
dolar kudurdu .. suriyenin doğusunda ABD le her an papaz ( zaten papazız da sıcak temas olmazsa iyi )Bu endeks 80-82 bine değmeden rahatlamaz
Yürü halk yeter gari götünü başını sallama
bugun ya da dun benım halkla yorumumdan gaza gelıp alan varmı
dostlar 6.14e kadar da fırsat verdı????
dolar 56490 görmüşmüş ateş basmısmıs bıst an ıtıbarıyle 90.55X paladan bugun 91.77X beklıyorum arkadaş...
Bugün böyle içimde bastıramdağım bir boğa var her nedense pala halkta ve bıste gereğeni yapmazsan benı çok
pis madara edeceksin!!!!! Her zaman böyle kesın net yazmam ama bugun her nedense ateşli yazmak geliyor içimdennnnn
inallah senın ıcıne tukereyım demezsınız![]()
![]()
Wood & company fınancıal servıces, aselsan ıcın yatırım tavsıyesını artırdı.
Kurulusun raporunda sırket hısselerı ıcın yatırım tavsıyesı sat sevıyesınden al
sevıyesıne cıkarıldı.
Kurulusun degerlendırmesınde hısseler ıcın fıyat hedefı de 26.94 tl'den 32.00 tl'ye
yukseltıldı.
Yer İmleri