iran amborga haricinde tutuluyoruz bakan dedi şimdi
iran amborga haricinde tutuluyoruz bakan dedi şimdi
Üstad bugün ekmek yedim halkdan ama erken satmışım. Birde 3.64 gelmeyen vakıfa çok üzüldüm. 88leri gördü. Bereketli bir gündü. Herkese stressiz haftasonları)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorma kardesım 6.50de sür 663 bistiide 94.3XX yazdık 6.70e kadar gitti döndü 6.63den destek aldı 2.kez almalıydık
5dakika sonra haber düştü 50kademen olduk ben 7.00den düserkende açığa koydum 6.85 e kadar çaktılar neyseki hırsımı aldım biraz...
Bugun bu topikte kazanmayan olmamıstır herhalde ...
Neyse paramızı kazandık halayımızı çektık elhamdiliüllah
Ben inince binmedim ağam. Açığa satış yapmıyorum.Ama bu pala dan kim bir kıl kopartirsa baş tacı.Isin rast gitsin.Ama senin açığı kapatma yerini dikkate alıyorum.Senin acik kapatma yerin benim alis yerim oluyor.Bugunku tahminimiz de tuttu cok sukur.Thy bisti ucurdu.Kapanista pegi hareketlenir beklentim vardi.Cok ukur yaniltmadi.Ben alıp satma yönünde işlem yapıyorum daha cokYTD.Pazartesi ola hayrola.Bugun bayagi gevezelik yaptık. İnşallah faydalı dokunmustur
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başta sadıktan ve emirdağlı kardeşlerim olmak üzere katkı yapan herkeze teşekkürler,hayırlı hafta sonları...
hafta sonu elimden geldiğince para girişi,hisseler le ilgili paylaşım yapacağım...
hayırlı tatiller ağalar...
hisse sorusu olanlar çekinmeden yazsın hafta sonu nasolsa seans yok rahat rahat bakarım
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yer İmleri