Sayfa 274/445 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. Yapı Kredi'nin %82 sahibi olan Koç Finansal Hizmetler A.Ş.'nin %50'si İtalyan bankası Unicredit'e ait. Yani oransal olarak %41'i Unicredit'in. İtalya'nın durumu da ortada. Tutukluğu ondan.

Unicredit'e de bir şey olmaz ama. İtalya destek olmasa Almanya kurtarır ne yapabilirler tabi ki düzlüğe çıkaracaklar...

Son tahlilde toparlayacaktir yani beklentim o.

Alıntı Originally Posted by drozaksoy Yazıyı Oku
    ykbank ta ne sorun var.bilen varsa ufkumuzu açabilir mi acaba.....

2.  Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Şu thyao da sıkışan bir üçgen mi var arkadaşım. Senin kurye bakiversen bir zahmet.Havacilik bu coskuda eksik kalıyor.Onlari da dahil edersek uçuş hizlanir.Garan da diğer boyuta geçmiş olur.Tesekkurler .Baba kuşun motoru calisiyormus bir ıttiriverelim.Pegi de ona uyarsa biz de ızcik nasiplenmis oluruz pala dan.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    THYAO 60 DK

büyük kuş bir şeyler yapmaya çalışıyor tobo mu desem...fincan+ kulp mu desem

ehhh işte her ne yapıyorsa 15,58 i aşması gerekiyor...

senin pegasus da bundan kopya çekmiş bi dene fincan yapmış ona kulp takmaya çalışıyor 22,40 üzeri...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. Hadi aksam üzeri bir kahve içelim inşallah diyelim.sagolasin syn emirdagli

4.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    THYAO 60 DK ...fincan+ kulp mu desem

ehhh işte her ne yapıyorsa 15,58 i aşması gerekiyor...
    hocam az önce Ahmet mergen FİNCAN- KULP la ilgili bir görseli denk geldi sosyal medyada dediğiniz fiat aşarsa mükemmel bir yükseliş olabilir mi ?

5. Adem bey tavhl için yorumunu alabilir miyim? Biraz sönük kaldı bu piyasada!

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by silverysign Yazıyı Oku
    Sn. Sadıktan;

Bu forumu sizin için takip ediyorum. Daha önce de garan forumunu sizin için takip ediyordum. Eminim benim gibi de çok sayıda kişi vardır. Zararda olan küçük yatırımcılar.

Tüm gün sayfa yeniliyorum, yeni bir yorumunuz olduğunda anında görebilmek için.

Lütfen gitmeyin. Gitmenizi istemeyecek sessiz çok sayıda da takipçi vardır eminim.

Yazılarınızdan okuduklarım için de Allah razı olsun.
    Sn Silversgn ve forumdaki değerli dostlarm yazılanların hepsini okudum... Hepinize sonsuz teşekkürler..
    Burada yazarken aslında sadece 3-5kısı dönüt yapıyordu ama yazmama kararımdan sonra herhalde 20-30kişi sağ olsun
    bir sürü olumlu şey yazmış Allah razı olsun demiş.. Sevilmek ve dualarınıza nail olmak benim için en güzeli..

Dostlar ara vermemibn nedeni sadece yorgunluk.. Bir yandan sürekli hisse alsat bir yandan maç anlatır gıbı dakıka dakıka analiz yap kafa beyin kalmaması... Çok kimse bilmez ama iş yerinde de yöneticiyiz öyle de bir durum var.... Ofiste bazen işler aksıyor sonra daha çok kalıyoruz..
    Geçen seferki gibi arayı 3ay gıbı uzun tutmayacağım merak etmeyın zira yazdığınız şeyler çok güzel dediğim gibi en güzeli
    de hayır duası...
    Neyse gelmişken 2kelam etmeden gitmek olmaz...

Bist en yüksek 95.521 gördü ve an itibariyle 95.35Xlerdeyiz..

Yukarda tek takip rakamı 95.55X bu rakamı kırar geçerse strese gerek yok

geçemezse 94.55X veya 94.25X rakamlarından birine ya da ikisine ne yapar eder öpücük kondurur....

Defalarca yazdım para kazanmak istiyorsanız ters düşünmeyi öğreneceksiniz çoşku varken malı çak....

Korku varken al korku iliklere işlemişse daha çok al...

Hepinize selam ve saygılarımla....

Kalın sağlıcakla....

7. Çok sağ olun Sn. Sadıktan.

Dilerim yokluğunuz kısa sürer.

Allah razı olsun.

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sn Silversgn ve forumdaki değerli dostlarm yazılanların hepsini okudum... Hepinize sonsuz teşekkürler..
    Burada yazarken aslında sadece 3-5kısı dönüt yapıyordu ama yazmama kararımdan sonra herhalde 20-30kişi sağ olsun
    bir sürü olumlu şey yazmış Allah razı olsun demiş.. Sevilmek ve dualarınıza nail olmak benim için en güzeli..

Dostlar ara vermemibn nedeni sadece yorgunluk.. Bir yandan sürekli hisse alsat bir yandan maç anlatır gıbı dakıka dakıka analiz yap kafa beyin kalmaması... Çok kimse bilmez ama iş yerinde de yöneticiyiz öyle de bir durum var.... Ofiste bazen işler aksıyor sonra daha çok kalıyoruz..
    Geçen seferki gibi arayı 3ay gıbı uzun tutmayacağım merak etmeyın zira yazdığınız şeyler çok güzel dediğim gibi en güzeli
    de hayır duası...

geçemezse 94.55X veya 94.25X rakamlarından birine ya da ikisine ne yapar eder öpücük kondurur....

Defalarca yazdım para kazanmak istiyorsanız ters düşünmeyi öğreneceksiniz çoşku varken malı çak....

Kalın sağlıcakla....

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku

de hayır duası...

Kalın sağlıcakla....
    Bata çıka biryerlere geldik çoğumuz.Amacimiz birbirimize destek olmak.
    Kim ki kazancımiza 1 krs luk bile katkı sağlıyor ise Allah ona 1000 versin.Saglicakla ağam.
    İş konusunda seni anlayabiliyorum.Sen de çok haklısın hemsehrim.Allah kolaylik versin.

Sayfa 274/445 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •