Sayfa 256/445 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    yok bence öğle olmaz...

makul bir ceza halkb deki belirsizliği kaldıracağından çok olumlu olur ...

çünkü anlaşmayla cezanın çok büyük kısmı indiriliyor ...

halkb cezayı fazlasıyla fiyatlamıştı zaten şimdi makul bir ceza halkı uçurur diğer bankalarda nasiplenir endekste kısa bir bahar havası olur yıl sonuna kadar sonra yerel seçim vs yine basarlar ama halk eskisi gibi kötü olmaz artık orası kesin
    Bu güzel haberler artık ISCTR de yarasın.

2.  Alıntı Originally Posted by buhar124 Yazıyı Oku
    Bu güzel haberler artık ISCTR de yarasın.
    Endeks halkb den 10 bin cikarsa
    Isc den 20 bin satis yer
    Isc ye el koyma isi cok tehlikeli muhtemelen
    Yabanci halkb haberi ile 100 civarindan belki ustunden gelene gecene malini verir dusukten dolari alip tuyer.

Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Ben de senin gibi düşünüyorum syn Emirdağ li. Hulk cular ne çekti. Onların gülme zamanı şimdi.Borsa da geçen haftaki 2 günlük alımlar 94850 üstünde 2 günlük kapanis alima geçirir köşede bekleyen ov teknikci leri.Secim havasına girerken borsa düşmez gibime geliyor.Bir de Yılbaşı rallisi beklentisi var.

Böyle bir senaryoda bist 30 kağıtları öncelikli tercih edilmeli.Ilk önce onlar hareket edecektir.Eger endekste iyi senaryo olacaksa bu Hulk halaybasi olabilir.

Küçük yatırımcı dostlarım teknik bilmiyorsaniz asla seans içi trade etmeyin.Orta ve uzunvadeci dostlar temelini iyi araştırmadan hisse almayın.Teknikte oluşan formasyon lar trend içi hareketleri bize gösterir. Hiç olmazsa trend çizgisi cizmeyi öğrenin.(Kabaca trend dibinde al üst drencte sat gibi Sadece temel analiz ya da teknik analizle işlem yapmayın.)
    Temel analiz hangi hisseyi alacağınıza teknik analiz ise nereden alacağınız karar vermenize yardimci olsun.(Gece karanlığında yürüyorum yolda.Tercih ettiğim yoldaki engeli aşmak için teknik analiz benim el feneri gibi düşünün.)
    Araştırın.Okuyun.Borsa asla bir oyun degildir.Yakalayabilene müthiş fırsatlar sunduğu gibi yakaladiginin ocağına incir ağacı diktirir.
    Sosyal medyadaki ustadciklarin gazina gelmeyin.Hicbir düşüşte ortada yoklar.Ne hikmetse onlar satıp kenarda bekliyorlar (yersen)Paranizi yem etmeyin.
    Mevcut dönem aynı zamanda siyasi gelişmelerin yakından takip edilmesi gereken bir dönem.Onlari gözardı etmeyin.Velhasil borsa da 1 é alayım 5 é satayım gibi bir dünya yok.Onlar ancak hayallerinizde olur.Asla sizi uzecek miktarları riske etmeyin.Bir köşe de nakitinizi ayırın.Portfoyunuzun bir kısmı nakit olsun.Kar stopu belirleyin.Nerde satacaginiza almadan karar verin ve orda satın(Bu psikolojik olarak zordur.Az daha çıksın beklentisi oluşur çünkü ...)Stoplar belirleyin ve stopa muhakkak uyun.

SYN BARBAROS Topigi siz acmistiniz yanılmıyorsam.Biraz uzunca oldu ama(minik bir bilgi aktarımı diyelim) faydalı olsun istedim.Cok seviyeli bir topik olmuş.Umarim değişmez bu seviye.

EMİRDAĞLI SERDARS MİRO gibi değerli insanları gördüm.Ben syn Sadiktan için gelmiştim.Ama o da gitti.Umarim en kisa zamanda geri burada olur.Seans içinde pek yazamıyorum.İşim gereği. Asıl isim borsa değil. Sadece cuma günü seansı takip edebildim.Arkadaslara da hareket edebilecek kağıtları ifade etmeye çalıştım naçizane (inşallah faydalanan olmustur).Gunluk trade zamansalliktan ötürü yapamıyorum.Islem yaptığımda yazabilirsem belirtmeye çalışırım.Tum herkese bol kazanclar dilerim.Unutmayin dostlar: para ve karar sizin.Baskasinin aklıyla değil kendi dusuncelerinizle hareket edin.Herkese saygilar.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.Nacizane şahsi fikrimdir.Herkese iyi hafta sonlari.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sayın aga,emirdağlı ve sadıktanı garanti topiğinde tanıdım,gerçekten 2 arkadaşımda çok iyi niyetle herkeze bilgi vermeye çalışırken refüze edildik,benim ilk fikrimle boş topik olan garanti topiğine kaçtık..ozamanilk fikrime sadıktan kardeşim çok gülmüştü
    sağolsun kırmadılar ve geldiler..oraya geçince bize hulk kara kamyoncuları bile dediler

osırada ben bi borsada para kaybedince riskli hisselere girdim daha kaybettim,borsaya ara vereyim dedim olmadı,döndüm baktım gara sayfası insanların fikirlerine ve emeklerine saygı duyulmadığı bir ortama dönmüş.sadıktanda yok.. korktuk acaba bir kazamı geçirdi diye....
    emirdağlıya konuyu açtım..sağolsun kırmadı. yazılarında kalite olan,karşısındaki insanlara mesaj attım...sadıktanada attım bellki bişey olmamıştır diye....
    konu başlığı hoşumuza gitti.. bu sayfayı esas açtıran analizdever arkadaşımız,ama uzun süre fazla yorum yapılmamış.biz buraya geldik.sağolsun oda bizi hoş karşıladı.
    burda amacımız birbirmize yardımcı olmak.sadıktan ve emirdağlı kardeşim inanılmaz iyi teknikçiler...ben elimden geldiğince takasları ve temelle ilgili bir şeyler anlatmaya çalışıyorum.
    burda herkezin katkısına ihtiyacımız var..
    burda tek şartımız...birbirne saygı duymak.
    şunuda unutmayalım,herkez burda olan bilgileri kendi filtesinden geçerek değerlendirmeli.burdaki bilgilere göre al sat asla yapmamalı...
    aslında bir ara toplanma fikri bile hoş olurdu ama ben malesef aydındayım

adem kardeşim,eline sağlık...

3 bankanın takasını göstereceğim,bunlardan
    işc de emeklilik fonları satarken citi ve deutche mal almış.

garantide citi alırken deutche ve emeklilik fonları satmış

halkta deutche alırken citi ve emeklilik fonları satmış

6. Sn. Sadıktan;

Bu forumu sizin için takip ediyorum. Daha önce de garan forumunu sizin için takip ediyordum. Eminim benim gibi de çok sayıda kişi vardır. Zararda olan küçük yatırımcılar.

Tüm gün sayfa yeniliyorum, yeni bir yorumunuz olduğunda anında görebilmek için.

Lütfen gitmeyin. Gitmenizi istemeyecek sessiz çok sayıda da takipçi vardır eminim.

Yazılarınızdan okuduklarım için de Allah razı olsun.

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar normalde agustosda forumda yazmama kararı almıştım 3ay yazmadım...
    Barboros ağam biz karıınca topiğindeyiz destek ver diyince kıramadım..
    2-3haftadır da burada yazıp çiziyorum...
    An ve an sizlere maç anlatır gibi rakamları paylas analiz güncelle bir yandan sürekli al sat yap derken kafa beyin kalmıyor...
    Neyseki %80-90 gibi yüksek isabetle buradakı ve özellikle halkb topiğinde 4-5yıldır yazılarımı okuyan zarar etmiş
    dostlarımıza sırf hayır duası ıcın yardım etmeye çalıştık.. Yorumlarla al sat yapıp kazanları okuyup mutlu olduk geyik yaptık
    halay çektik güldü eğlendik.. Ama zararda bir sürü arkadasımız da varmıs çalı arkasında ızleyen onları da kırdıysak
    sevıncımızle hakkını helal etsın....
    Neyse dostar burada rakamlarla zarar eden olmamıştır, kar edenler de Allah razı olsun dedıyse ne mutlu bana...
    Ben yıne sessızce ınzıvaya çekıleceğim dostlar dinlenmem lazım.. Bir süre burada olmayacağım..
    Hayır dualarınız eksik etmeyın lutfen.......
    Hepinize sağlıkllı mutlu bol kazançlar dilerim...
    Allaha emanet olun...
    Allah'tan kork yeter.

7. cümleten hayırlı pazarlar....

endeks100 hisselerinde manuel taramaya başladım emirdağlı radara takılanları çiziktirip paylaşacağım nasip olursa
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    cümleten hayırlı pazarlar....

endeks100 hisselerinde manuel taramaya başladım emirdağlı radara takılanları çiziktirip paylaşacağım nasip olursa
    Iyi pazarlar Adem bey, kolay gelsin. Ertan abiyle benim petkim e de göz atar mısın [emoji5]

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 256/445 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •