Sayfa 275/445 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by silverysign Yazıyı Oku
    Çok sağ olun Sn. Sadıktan.

Dilerim yokluğunuz kısa sürer.

Allah razı olsun.
    Samimiyetiniz için teşekkür ederim.. Bu topiklerde tıpkı borsa gibi bağımlılık yapıyor insanda.. Ama gerçekten bu topikte
    çok güzel insanlar ve mükemmel bir seviye var.. Mesela o kadar nokta atıştan sonra genelde çeteler paralı aracı kurum
    elemanları hemen saldırıya geçerdi bu topikte hiç saldırı almadım...
    Birde kimilerine bu dua meselesi komik gelebilir ama 2011den 2014e kadar kozal topiğini neredeyse tek başıma götürdüm..
    Büyük bir problemim vardı o zamanlar önce Rabbimin sonra oradaki güzel insanların içten dualarıyla rabbimin muradımı verdiğini düşünüyorum buna gerçekten inanıyorum..öbür tarafa götüreceğimiz tek şey Allah rızası sağ olun var olun...
    Allah hepinizden razı olsun bak girince yine tutamadım yenıden yazdım.. 95.55X tikkatttt 2.kez deneyecek pala...
    Allaha emanet olun..

2. Allah'a emanet olun siz de. Amin.

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Samimiyetiniz için teşekkür ederim.. Bu topiklerde tıpkı borsa gibi bağımlılık yapıyor insanda.. Ama gerçekten bu topikte
    çok güzel insanlar ve mükemmel bir seviye var.. Mesela o kadar nokta atıştan sonra genelde çeteler paralı aracı kurum
    elemanları hemen saldırıya geçerdi bu topikte hiç saldırı almadım...
    Birde kimilerine bu dua meselesi komik gelebilir ama 2011den 2014e kadar kozal topiğini neredeyse tek başıma götürdüm..
    Büyük bir problemim vardı o zamanlar önce Rabbimin sonra oradaki güzel insanların içten dualarıyla rabbimin muradımı verdiğini düşünüyorum buna gerçekten inanıyorum..öbür tarafa götüreceğimiz tek şey Allah rızası sağ olun var olun...
    Allah hepinizden razı olsun bak girince yine tutamadım yenıden yazdım..
    Allaha emanet olun..

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Bu topiklerde insanda tıpkı borsa gibi bağımlılık yapıyor .. Ama gerçekten bu topikte çok güzel insanlar ve mükemmel bir seviye var.. Mesela o kadar nokta atıştan sonra genelde çeteler paralı aracı kurum elemanları hemen saldırıya geçerdi bu topikte hiç saldırı almadım...
    Birde kimilerine bu dua meselesi komik gelebilir
    önce Rabbimin sonra oradaki güzel insanların içten dualarıyla rabbimin muradımı verdiğini düşünüyorum v öbür tarafa götüreceğimiz tek şey Allah rızası sağ olun var olun...
    Allah hepinizden razı olsun bak girince yine tutamadım yeniden yazdım..
    Allaha emanet olun..
    Ortam gerçekten güzel musait olduğunda gelir insanların DUAsını almaya devam edersiniz inşaallah...

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sn Silversgn ve forumdaki değerli dostlarm yazılanların hepsini okudum... Hepinize sonsuz teşekkürler..
    Burada yazarken aslında sadece 3-5kısı dönüt yapıyordu ama yazmama kararımdan sonra herhalde 20-30kişi sağ olsun
    bir sürü olumlu şey yazmış Allah razı olsun demiş.. Sevilmek ve dualarınıza nail olmak benim için en güzeli..

Dostlar ara vermemibn nedeni sadece yorgunluk.. Bir yandan sürekli hisse alsat bir yandan maç anlatır gıbı dakıka dakıka analiz yap kafa beyin kalmaması... Çok kimse bilmez ama iş yerinde de yöneticiyiz öyle de bir durum var.... Ofiste bazen işler aksıyor sonra daha çok kalıyoruz..
    Geçen seferki gibi arayı 3ay gıbı uzun tutmayacağım merak etmeyın zira yazdığınız şeyler çok güzel dediğim gibi en güzeli
    de hayır duası...
    Neyse gelmişken 2kelam etmeden gitmek olmaz...

Bist en yüksek 95.521 gördü ve an itibariyle 95.35Xlerdeyiz..

Yukarda tek takip rakamı 95.55X bu rakamı kırar geçerse strese gerek yok

geçemezse 94.55X veya 94.25X rakamlarından birine ya da ikisine ne yapar eder öpücük kondurur....

Defalarca yazdım para kazanmak istiyorsanız ters düşünmeyi öğreneceksiniz çoşku varken malı çak....

Korku varken al korku iliklere işlemişse daha çok al...

Hepinize selam ve saygılarımla....

Kalın sağlıcakla....
    kardesim bu en önemlisi bu cok ekmek yedirdi yediriyor beklemedeyiz senin alışıklığını gidermek için at yarısı izleyrek kapıcam yoksa sonra da bide ona alışmayalım

5. Sağ olasın,Allah razı olsun Sadıktan kardeş...

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sn Silversgn ve forumdaki değerli dostlarm yazılanların hepsini okudum... Hepinize sonsuz teşekkürler..
    Burada yazarken aslında sadece 3-5kısı dönüt yapıyordu ama yazmama kararımdan sonra herhalde 20-30kişi sağ olsun
    bir sürü olumlu şey yazmış Allah razı olsun demiş.. Sevilmek ve dualarınıza nail olmak benim için en güzeli..

Dostlar ara vermemibn nedeni sadece yorgunluk.. Bir yandan sürekli hisse alsat bir yandan maç anlatır gıbı dakıka dakıka analiz yap kafa beyin kalmaması... Çok kimse bilmez ama iş yerinde de yöneticiyiz öyle de bir durum var.... Ofiste bazen işler aksıyor sonra daha çok kalıyoruz..
    Geçen seferki gibi arayı 3ay gıbı uzun tutmayacağım merak etmeyın zira yazdığınız şeyler çok güzel dediğim gibi en güzeli
    de hayır duası...
    Neyse gelmişken 2kelam etmeden gitmek olmaz...

Bist en yüksek 95.521 gördü ve an itibariyle 95.35Xlerdeyiz..

Yukarda tek takip rakamı 95.55X bu rakamı kırar geçerse strese gerek yok

geçemezse 94.55X veya 94.25X rakamlarından birine ya da ikisine ne yapar eder öpücük kondurur....

Defalarca yazdım para kazanmak istiyorsanız ters düşünmeyi öğreneceksiniz çoşku varken malı çak....

Korku varken al korku iliklere işlemişse daha çok al...

Hepinize selam ve saygılarımla....

Kalın sağlıcakla....
    sen gelince sana şeyh edebali sözleri ile seslenesim geliyorsa nedense

senin yüzünden dedem korkut gibi olacağım

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    sen gelince sana şeyh edebali sözleri ile seslenesim geliyorsa nedense

senin yüzünden dedem korkut gibi olacağım
    fatihin hocası mubarek ak şemsettin var

8.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    TAVHL....

[IMG][/IMG]
     Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Adem bey tavhl için yorumunu alabilir miyim? Biraz sönük kaldı bu piyasada!

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dün paylaşmışım geri sayfalarda oltama takılmış 22,74 trend dibinden yukarı tepmeye çalışıyor 25,18 e kadar tepmeli
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Sayfa 275/445 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •