Sayfa 387/813 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 6498 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Projede değişiklik yapar yeniden çed için müracaat eder. İşin ilginç yanı şu an piyasa değeri eksi olan(roda ve çemtaş piyasa değeri düşüldükten sonra) bir şirket için neden 120milyon usd yatırım yapılır. Arsası konusunda net bilgim yok ancak şehrin içinde kaldığı ve konut için çok uygun bir yer olduğu belli. Ayrıca beton santrali ve mıcır tesisleri de satın aldığı fiyatlar üzerinden bucim piyasa değerinden fazladır.bursa çimento ve Bursa beton tesisleri de taşınmaz olarak bilanço da neredeyse kuruluş tarihi fiyatları ile ifade ediliyor. Yani yok hükmünde bilanço da belirtiliyor güncellenmediği için. Yani kısaca nereden bakarsan akla ziyan bir fiyatlama yapılıyor. Tahtada mal olmadığı için büyük yatırımcı gelmiyor. Küçük yatırımcı da i t tarafından bezdiririliyor. Bilanço da iyi gelse bu kağıt i t götürmez ise bir yere gitmez. Giderse küçük yatırımcı da mal kalmamış demektir

Tesekkürler paylasımınıza sn.Hasanoğlan

3.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Pes sana yılmadan pazarlamaya devam ediyorsun
    Bucim ile ilgili yapılan yorumlarda şirketin kendisi ve iştirakleri ile birlikte ne kadar değerli olduğuna dair yazılanların eksiği var fazlası yok, 10 yıldır fiyat olarak yerlerde sürünen bulunduğu fiyatı hak etmeyen borsanın nadir hisselerinden biri olan bucim nasıl olurda pazarlanmaya çalışılıyor diye sitem eden arkadaş ya borsada çok yenisin yada art niyetlisin

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

4.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    4 tane ayri hesap , bir tane ayni adam kimse art niyetli ? Çed gelmiş gözün aydın
    Madem öyle 4 kişiyi yazda bizde bilelim benimle ilgili bir şüphen varsa şuana kadar yazdıklarımı okursan yanıldığını görürsün, Ben şahsen ÇED, BİLANÇO vs. gibi beklentilerden dolayı almadım. Yıllardır bu tür beklentilerin bucim için fiyat olarak hiçbir anlam ifade etmediğini yaşayarak öğrendik. Benim şahsen bu hissede tek beklentim ve hedefim İsmail TARMAN' nın hisselerini satması nede olsa dolar olarak maliyeti yüksek zararına satmayacağına göre bekleyip bizde nasibimizi alırız. ÇED geldi'de ne oldu, küçük resmi bırak büyük fotoğrafa bak

5. ced olumlumu olumsuzmu bakamadım..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. Eski çed iptal. ŞİMDİ isterse yeniden proje değişikliği yaparak yeni çed müracaatı yapabilir. Yada yargıda bir üstüne itiraz eder.yada kapasite artırımına vaz geçer. Zaten modernizasyon ayağı ile kapasiteyi fiili olarak artırdı. Satışları tona olarak takip edenler bilir. ŞİMDİ 3sene kapasite artırımı ile baskılanan senet hiç tepki vermiyor. (PARA ÇIKIŞI OLACAK BELKİ BEDELLİ OLUR DİYE
    ) Yazılar olsun.

7. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/717593

Olumsuz şahsen şaşırmadım yıllar önce Genel müdür Bloomberg tv bir röportajda Çed ile ilgili sorulan soruya vermiş olduğu alaycı cevabından belliydi videosunu geçmiş yazılarımda paylaşmıştım. her işte bir hayır vardır bizim patron bunada bir çözüm bulur bakarsın mevcut fabrikanın arazisi değerli olduğu için satar o para ile başka bir yerde yeni bir fabrika yapar kasadan para çıkmadan yenisini yapar.

8.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Eski çed iptal. ŞİMDİ isterse yeniden proje değişikliği yaparak yeni çed müracaatı yapabilir. Yada yargıda bir üstüne itiraz eder.yada kapasite artırımına vaz geçer. Zaten modernizasyon ayağı ile kapasiteyi fiili olarak artırdı. Satışları tona olarak takip edenler bilir. ŞİMDİ 3sene kapasite artırımı ile baskılanan senet hiç tepki vermiyor. (PARA ÇIKIŞI OLACAK BELKİ BEDELLİ OLUR DİYE
    ) Yazılar olsun.
    ÇED,i ben şöyle önemsiyordum ..pazarlanacak kişiye daha büyüme imkanı verecek olmasından dolayı..
    BEDEL,li ise olabilir fakat burda çok fazla bir ky gurubu yok denecek kadar az ve büyük ortaklar şirketin bence %90 fazlasına sahip olmuşlardır ve şayet bedelli olma olasılıgı varsa cepteki parayı vermek zorunda olurlar..
    birde sermayeyi 500 milyona çıkarılacaktı ..2021 kadar uzatıldı galiba

bucım kasasında ne kadar bir birikim var...? 250 milyon tl fazla oldugunuzanediyorum gelecek olan bilançoda belirtilebilir..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 387/813 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •