Sayın Emirdağlı ISCTR bu sefer 4.44 kıracak sanki. Bir çalışma yapar mısınız? Teşekkür ederim.
Pegi nin kaptanı k alkışını yaptı. THYAO ise rötar yaptı.Bir kahve içelim dedik.Ustumuze dökerek saça birkaç yudum aldık.Bakalim geriye kalanını icirecek mi yarına.
Emeğine sağlık sayın Emirdagli.
Endeks yarında 650 puan alırsa (Babakusu uçurun artık dimi ama) güvenli bölgenin teyidi olur inşallah. Herkesin kazancı bereketli olsun.Pala ortalığa çıkmadan ne alsak kar.Iyi aksamlar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : aga01; 05-11-2018 saat: 18:51.
garan-günlük..
önemli noktada kapanış yaptı 8,07 200 üssel 8,09 düşüşün %38 geri alma seviyesi üstünde tutunursa 8,78-9,60 lara yolculuk başlar
8,07-8,09 üstüne atıp tutunabilirse artık o bilge destek -stop olarak kulanılır ...
elinde olanlara hayırlı olsun benim elimdeki hisse stabil-öküz olduğundan endeksin yükselişini hissedemiyorum doğal olarak
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Sayın Emirdağlı
GLDTR hangi seviyeden alınır?
ISCTR-GÜNLÜK grafiği güncelledim kardeşim 4,25 üzerinde yeni hedefleri 4,55-4,65-4,70-5,24 dür ...
geri dönüşte 4,25-4,14-3,94 destekleri...
işci siyaset vs derken çok geri kaldı eğer garan 8,07 üzerine atıp tutunmayı başarırsa işcinin geçde olsa 4,70-5,24 aralığını deneyeceğini düşünüyorum...
saatlikte fincan +kulp falan yaparsa buralarda onuda paylaşırım
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
geçen Sadıktan la konuşmuştuk dolar 5,06 ya inecekse demiştim gldtr de 18,15 lere inebilir orası uygun demiştim ..
görüşüm aynı ama fiyatı güncelleyeyim dolar 5,08 lara yaklaşırsa gldtr 18,21-lere yaklaşırsa uygun olur düşüncesindeyim oralara yaklaşırsa hatırlat bir daha bakalım belki bende alırım hem bu fiyatlar zamansallıktan 3-5 kademe daha yukarı çıkabilir
Yer İmleri