birikimleri dandik para birimlerinde tutup acaba yarın bir gol yer miyim diye uykusuz kalmak yerine bütün dünyanın kullandığı, uzun vadeli kontratlarını yaptığı bir para biriminde tutup rahat uyumayı yeğlerim...
dolayısıyla doların ederi bence çok daha yüksek, çöp verip gerçek para alıyorum. bana bu imkanı sağlayan tüm dış mihraklara buradan teşekkürlerimi iletiyorum![]()
yatırım tavsiyesi değildir.
Ekonomi yönetimi yaptığı hatalar ve geç müdahaleler ile bu ortamın oluşmasına sebep oldu. Evet yabancılar bunu istedi ama para politikasındaki gecikmeli ve hatalı hamleler olmasaydı yabancıların tek başına bu ortamı gerçekleştirmeye güçleri yetmezdi.
Halk tüm bunlara bizzat şahit olduğu için şu anda güvensizlik duyuyor. Sonuç olarak alım yapıyor.
Döviz kuru ancak ve ancak halkın güvenini tekrar kazanarak istikrar kazanabilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
esas cop ve en buyuk yalan dolardir. yuzyilin en buyuk somurusu ve uc kagididir. kesinlikle gelecegin para birimi degil. bu bitcoin ivir zivirdan tek farki suresinin ondan uzun olusudur. mantiklari arasinda hicbir fark yoktur.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şöylece bir dax bir s&p500 grafiklerine bakın bakalım çiziktirin 2008 dibinden yukarı doğru bir çizgi birde bu grafiği 2008 krizi öncesiyle kıyaslayın bakalım ne göreceksiniz, abd ve ab borsalarında düşüş henüz başladı bizde ise zati 10 ay öncesinden başlamıştı , şimdi bi nebze düzelme yapacak tabiikide e buarada dolarda biraz yükselecek elbet, ancak borsa tekrar düşerken dolar ne yapar bilemiyorum., bu dünya endekslerini temcit pilavı gibi yazıp durdum bu son yazışımdır
Yer İmleri