-
06 Kasım Salı 14:40 İNDER/DURBAKAYIM: STOK ERİTME KAMPANYASINDA LÜKS KONUTLAR YER ALMIYOR
06 Kasım Salı 14:38 İNDER/DURBAKAYIM: HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI LİDERLİĞİNDE STOK ERİTME PAKETİ GELİYOR
Ulen önce benim imzamdakini yapın...Nasıl alacak bu millet evi ,arabayı, beyaz eşyayı, mobilyayı
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
06 Kasım Salı 14:40 İNDER/DURBAKAYIM: STOK ERİTME KAMPANYASINDA LÜKS KONUTLAR YER ALMIYOR
06 Kasım Salı 14:38 İNDER/DURBAKAYIM: HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI LİDERLİĞİNDE STOK ERİTME PAKETİ GELİYOR
Ulen önce benim imzamdakini yapın...Nasıl alacak bu millet evi ,arabayı, beyaz eşyayı, mobilyayı 
Sıfır faiz kampanyası mı olur acaba? Uygun fiyat olursa alınabilir konut
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Daha önce de bi kampanya yapmamışlarmıydı
-

Originally Posted by
ZinnurHanım
Üstüne para da veririz kampanyası olursa tadından yenmez.[emoji4]
-
Evet o lüx evler içindi genelde...Şirketler yapmıştı...Ekim sonunda bitti...TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ 
Ama sonuçları (açıklanmıyor şu kadar satıldı diye
) hüsran ki başka bir kampanya daha başlatılıyor...
-
Burganbank 190k 32 gün üstü 24.5 oran.
-

Originally Posted by
montoya61
Burganbank 190k 32 gün üstü 24.5 oran.
dijitalden pazarlıksız 25.00 ile bağlamak varken neden 24.50 ile şubeden bağladınız ki?
Fiba yıllık oran 28.00 veriyor meraklısına duyurulur!
-

Originally Posted by
ZinnurHanım
Neden olmasın karnı acıkan tugla demir kemirsin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri