Sayfa 72/1012 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Konuta laf edenleri 3 sene sonra görecem ..500 binlik evler 1 milyondan aşağı olmayacak bu enflasyonla ..
    Residans kültürünü es geçmeyin .Apartman işi bitti artık insanlar residance istiyor bu nedenle eski evler out residance in .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Her eve residence demeye başladılar. Adam residence ev diyor, evde klima yok, elektrikli panjur yok, jakuzi yok vs.

İzmir'de 90m2 3+1 eve 1,3m TL istiyorlar. Şehir içinde, sanayi sitesi içerisinde. 3 yıl sonra teslim evlere 500-600K TL istiyorlar. 40m2 1+1.

Bu paralara ev alanların elinde patlar. Özellikle 1+0 ve 1+1'lerden uzak durmanızda fayda. Gelecek geniş 3+1'de.

2.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    tam tersi.. merkezi yerlerde aidatı düşük apartman daireleri revaçta..
    Merkezi yerdeki apartman dairelerinin alt katlarında dişçi ,doktor ,avukat büroları,orta katlarda öğrenciler,günübirlik kiralık evler ,daha gerisini saymıyorum ...

3.  Alıntı Originally Posted by varsayım Yazıyı Oku
    Her eve residence demeye başladılar. Adam residence ev diyor, evde klima yok, elektrikli panjur yok, jakuzi yok vs.

İzmir'de 90m2 3+1 eve 1,3m TL istiyorlar. Şehir içinde, sanayi sitesi içerisinde. 3 yıl sonra teslim evlere 500-600K TL istiyorlar. 40m2 1+1.

Bu paralara ev alanların elinde patlar. Özellikle 1+0 ve 1+1'lerden uzak durmanızda fayda. Gelecek geniş 3+1'de.
    İstanbulda bir ara Avrupa konutları 3 de oturdum .1+1 evler 300 bindi o zamanlar ..Şu anda 600 olmuştur ..Rezidans var residanscık var haklısınız

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    7:37.
    Yüzde 25 faizden bir yıllık mevduat yaptığını söylüyor Atilla Bey.
    Bugün dediğimiz durum.
    Demek o da faizin daha çok artacağını düşünmüyor.
    0 stopaj ile %29.5 gibi bir orana geliyor.

5. 69 dan bağlayan arkadaşlar varmış neler oluyor neler... Tutar 100 dolar Banka Laleli Capital

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yine çok güzel açıklamış ancak bir çelişki var hem 1 yıl 25 den tl mevduat yaptım kazanacağıma inanıyorum demiş hemde seçim nedeniyle genişlemeci politikalar sebebiyle dövizde ve faiz de patlamalar olabilir demiş o zaman uyguladığı yatırım stratejisi doğru olmaz ki önce patlayıp sonra sönümlenip sonra düşecekmi

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Yine çok güzel açıklamış ancak bir çelişki var hem 1 yıl 25 den tl mevduat yaptım kazanacağıma inanıyorum demiş hemde seçim nedeniyle genişlemeci politikalar sebebiyle dövizde ve faiz de patlamalar olabilir demiş o zaman uyguladığı yatırım stratejisi doğru olmaz ki önce patlayıp sonra sönümlenip sonra düşecekmi
    Atilla hoca ekonomist, parayla arası pek iyi değil.

Allah aşkına enflasyon düşer mi gelecek sene ? Nasıl düşücek ? sıkı maliye politikası mı para politikası mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Atilla hoca ekonomist, parayla arası pek iyi değil.

Allah aşkına enflasyon düşer mi gelecek sene ? Nasıl düşücek ? sıkı maliye politikası mı para politikası mı ?
    Ekonomiyi iyi bilen adam trade yapar zaten köşeyi dönerdi 5-6 bin maaşa talim etmezdi bu bankadaki mt olur bu okulda ders veren ekonomi profu olur bu gazetede yazan ekonomist olur hepsi aynı ...
    Kelin merhemi olsa hesabı ...

Sayfa 72/1012 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •