Cafe uçtu![]()
Cafe uçtu![]()
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Cafe dayanmaz oldu bizede, haftada 1 yıkıp yeniden dekor ediyoruz![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
fuşki bile içemedim bu akşam,
ne kadar yordunuz beni...
en son çare vob ve cafeyi uçurdum...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sinirlerini aldırmanı tavsiye ediyorum, benim yerimde olsan, kafayı yemiştin..
o yazılan hiç bir şey değil, bana 4 senede yazılanlara.
biraz önce cafede yazılanlar, herkes olaya kendi penceresinden bakıyor.
ben pencereden bakmayı bırakalı çok zamann oldu, binanın karşısına geç, tüm pencereleri gör..
inşaat senin işin, öğretmeyeyim sana..
gülüp geçiyorum, yazılanlara....
cafede cemal bey kırıldı bana, yazısını sildim diye.
ilgili üyeye ilaç tavsiye etmiş, sende güzelce alıntı yapıp anal'mı sormuşsun..
şimdi o yazıların forumda kalması etik mi... değil..
sildiğim 3 yazısı var, ikisi bu resimle ilgili, 1 tanesi de alıntı yaptığı bir yazıyı silmiştim, ilgili üyeye cezayı vermişim, haliyle alıntı yazı silinince o yazıda silinmek zorunda.
böyle bir iş bu, ne isaya ne musaya yaranabilirsin.
Yer İmleri