Sayfa 390/813 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,481

Holdingin bilançosu Hayırlı olsun....
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku

Holdingin bilançosu Hayırlı olsun....
    Bakin it'ın günahinı aliyorlarmış...bea..!

3. Anlamakta güçlük çeken yada zihinsel engelli kardeşlerime sesleniyorum 2 milyar TL de kar açıklasa sadece bir tas suya hasret gibi ancak yalanırsınız. İT bence haklı yıllardır öğretemedim ben bunlara demekle ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,481
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Anlamakta güçlük çeken yada zihinsel engelli kardeşlerime sesleniyorum 2 milyar TL de kar açıklasa sadece bir tas suya hasret gibi ancak yalanırsınız. İT bence haklı yıllardır öğretemedim ben bunlara demekle ...
    Hisseleri sattiniz yolunuz açık olsun sngyda daha çok kazanırsınız inşaallah..bu günü görelim [emoji4]

5.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Hisseleri sattiniz yolunuz açık olsun sngyda daha çok kazanırsınız inşaallah..bu günü görelim [emoji4]
    Evet sattıktan sonra böyle konuşmam hiç hoşndeğil ama sen 12 yildir bu günlerden kaç tane gördün geçirdin ne oldu ? Neyse canı kalbimden inşallah çok kazanırsınız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,481
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Evet sattıktan sonra böyle konuşmam hiç hoşndeğil ama sen 12 yildir bu günlerden kaç tane gördün geçirdin ne oldu ? Neyse canı kalbimden inşallah çok kazanırsınız
    Satış kararı sana ait keşke hep beraber bu filmin sonunu görseydik belki yine yolumuz bir yerlerde kesişir hayırlı kazançlar..

7.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Anlamakta güçlük çeken yada zihinsel engelli kardeşlerime sesleniyorum 2 milyar TL de kar açıklasa sadece bir tas suya hasret gibi ancak yalanırsınız. İT bence haklı yıllardır öğretemedim ben bunlara demekle ...
    Horoz ölür gözü çöplükte kalır misali madem hisseni sattın gittin hisse ile ilgili beklentilerden veya hissede olayların hedefleri seni ilgilendirmez. Borsada bir tabir vardır beklentiler alınır, gerçekler satılır. Bilanço hareketini yapmayabilir önemli değil, bilanço güzel gelsin hareket yapmasada olur ama eninde sununda hakkettiği değere ulaşacaktır. Benim beklentilerim artarak devam ediyor.

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

8. son yıllarda gönderdigi en iyi bilanço ve kar..? hayırlı olsun
    roda son taksidi şubat 2019 da ödenecek..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 390/813 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •