Sayfa 294/885 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Wirpool manisa da indesit I aldı bugün medyada haberler var yurt içi satışı durdurma kararı aldı bayiler satış yapmayacak üretim de de küçülmeye gidiyor çalışanlar ise yine vestel beyaz eşya ile görüşmeler varmış demekte
    Merhaba
    Ben Whirlpool ile devam ediyor demiyorum. Samsung Lg ve Electrolux hali hazırda satınalma için şirket arıyor. Bence kesinlikle vesbe ile konuşuyorlar. Bu arada Whirlpool indesit i global olarak aldığı için Manisa indesit whilpool a geçti. İlk olarakta Manisada ki fabrikayı kapatmayı düşündü. Sonra vazgeçti. Vestel i de almak whirlpool un çok hoşuna gider eğer yapabilse. Ama Vesbe çok büyüdü. artık kolay değil

2.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Merhaba
    Ben Whirlpool ile devam ediyor demiyorum. Samsung Lg ve Electrolux hali hazırda satınalma için şirket arıyor. Bence kesinlikle vesbe ile konuşuyorlar. Bu arada Whirlpool indesit i global olarak aldığı için Manisa indesit whilpool a geçti. İlk olarakta Manisada ki fabrikayı kapatmayı düşündü. Sonra vazgeçti. Vestel i de almak whirlpool un çok hoşuna gider eğer yapabilse. Ama Vesbe çok büyüdü. artık kolay değil
    Bana kalırsa wirpool ile olacak yoksa yatırım yaptığın indesit de bayilere neden mal vermesin saçmalık vestel bayileri üzerinden mi yapacak ???bana mantıklı geliyor manisa da beyaz eşya satılıyor diye bir kaç kişiden duydum hatta arkadaş wirpool da çalışan belki bizi işten bile çıkartabilir dedi üretim i vestel beyaz esya gidebilir falan dedi

3. Whirlpool a satış olursa çok hızlı olur. Cunku whirlpool 2006-2008 arasında Vesbe nin her bölümünü detayına kadar inceledi. Şirketi tanıyor. Bu aşamaları direk geçebilir

4. vesbe iyi kagıttır en azından vestelele kıyaslarsak
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

Vestel beyaz eşya'nın satışı söz konusu olursa vestelin olumlu etkilenmesi gerekmez mi? Vesbe nin yüzde 95 i vestel'e ait diye biliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by madruk Yazıyı Oku
    Vestel beyaz eşya'nın satışı söz konusu olursa vestelin olumlu etkilenmesi gerekmez mi? Vesbe nin yüzde 95 i vestel'e ait diye biliyorum.
    Mutlak olumlu etkilenir ancak baş aktör vesbe dir.Vesbe gibi bir şirket kaç tl den satılır? Yada alan şirket nasıl büyütür bunlar önemli olası süreçte.Herşeyden önce vesbe bu bilançoyla çok ucuz duruyor.Keza vestel'de öyle beklentilerle.
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

7. Takibimde iki hisse var
    Vesbe 13.50
    Thy 15.50
    Kendi tahmini düşüncem al sat tut tavsiyem değil-dir
    Ama vesbe arada ki farkı kapatacak diye hayal ediyorum.
    Bol kazanclar hepimize...

8. Ne yapmaya çalışıyorsun vesbe
    %-2,5 eksilerdesin.
    Seans sonuna doğru gerçek niyetin belli olur.
    Birileri 30 ar 40 ar 60 ar lot ile aşağı salarak, ky'nin elindeki lotlara göz dikti sanırım

Sayfa 294/885 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •