Arama sonucu : 6572 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ratamon Yazıyı Oku
    Baskıyı uygulayan ykb nin kendisi ne yabancı nede spek
    kurt içerden diyorsunuz.için için kemirmeye devam ediyorlar demek.%83 yetmiyor demek ki.hepsini alırım diyor bu fiyattan.bizde hisselerine sahip çıkarlar diye bekliyoruz.
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

2.  Alıntı Originally Posted by drozaksoy Yazıyı Oku
    kurt içerden diyorsunuz.için için kemirmeye devam ediyorlar demek.%83 yetmiyor demek ki.hepsini alırım diyor bu fiyattan.bizde hisselerine sahip çıkarlar diye bekliyoruz.
    Son birkaç aydır emeklilik fonlarının hareketlerine bakmak lazım bana üstten alıp zararına satıyor gibi geldi buarada ykb nin takası artıyor.
    Yabancının pek kaldığını sanmıyorum.
    Patron güçlü msci ile yada yabancı reyting kurumlarıyla pekala anlaşıp listeden çıkarılmasını yada olumsuz rapor hazırlanmasını sağlayabilir.
    Unutulmaması gereken şey küçük yatırımcının en büyük düşmanları o firmanın patronu yönetimi v.s. ve devletin ta kendisidir. Spek falan değil

Alıntı Originally Posted by ratamon Yazıyı Oku
    Son birkaç aydır emeklilik fonlarının hareketlerine bakmak lazım bana üstten alıp zararına satıyor gibi geldi buarada ykb nin takası artıyor.
    Yabancının pek kaldığını sanmıyorum.
    Patron güçlü msci ile yada yabancı reyting kurumlarıyla pekala anlaşıp listeden çıkarılmasını yada olumsuz rapor hazırlanmasını sağlayabilir.
    Unutulmaması gereken şey küçük yatırımcının en büyük düşmanları o firmanın patronu yönetimi v.s. ve devletin ta kendisidir. Spek falan değil
    güncel takası paylaşabilirmisiniz rica etsem....
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

Bakın ciddi fiyat hareketleri öncesinde hacim olur hisselerde.

Bunda da yıllardır olmayan hacimler oluştu. Bir yöne hareket olacak.

Malum fiyatlamalar göz önüne alınır ise ben yukarı hareket bekliyorum ama 1 ay ama 3 yıl içinde.

Geçmişe bakın 2002 ve 2004 sonu olmuş bu kadar hacim daha önce ve sonrasına bakın.

5.  Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Bakın ciddi fiyat hareketleri öncesinde hacim olur hisselerde.

Bunda da yıllardır olmayan hacimler oluştu. Bir yöne hareket olacak.

Malum fiyatlamalar göz önüne alınır ise ben yukarı hareket bekliyorum ama 1 ay ama 3 yıl içinde.

Geçmişe bakın 2002 ve 2004 sonu olmuş bu kadar hacim daha önce ve sonrasına bakın.

3 yıl mı? hocam ne yaptın yaktın bizi. paranı mevduata koysan 3 yılda 2 katından fazla oluyor mebla yüksekse.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    3 yıl mı? hocam ne yaptın yaktın bizi. paranı mevduata koysan 3 yılda 2 katından fazla oluyor mebla yüksekse.
    nerde o mevduat bizde koyalım.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •