Ucuz mu? Rasyolara ve ayni kategoride ki Sirketlere göre UCUZ!
Risk var mi? Riskin olmadigi hicbir sey yok, parani faize koymak da riskli, önceden dedigim gibi nerede risk cok orada yüksek kar cok!
Poker mi oynuyoruz? Kesinlikle Poker veya kumar oynamiyoruz, orada kaybettiginde elinde koca bir sifir kaliyor ama Borsa da Ulusal 30 Sirketlerinde gercekci düsünürsen sadece zarar edersin, paranin bir miktarini birilerine vermis olursun ama eger kaldirac kullanmazsan, kol kesersen ve dandik hisse secmezsen SIFIRLAMAZSIN!
Tahta yapici elimizi görüyor, ne yapalim? Tahta yapicinin elimizi gördügü dogrudur ama o da alavere dalavereyle bir yere kadar baskilayabilir, cünkü o da bu Borsa diyarinda avlanabilir ve av olabilir, onun da uymak zorunda oldugu kurallar var. 2-3 sene önce THYAO 4,56 altinda almistim 5lerde verdik, 21-2 sene önce Kentuf da oradaydi Tekfen vardi yine üc bes kurusa vermistim ama Tahta yapici oradakilerini de görüyordu ama oyunu kuralina göre oynamak zorundaydi!
BORSA=ZAMANLAMA

Originally Posted by
miami
Ben farklı bir şey söylemedim
Siz destekli atın dediniz. Ben de sebeplerini anlattım.
Ucuz mu ? Risk var mı ? Bunları tartışıyoruz
Poker oynuyoruz .. ama tahta yapıcınin hem kendi elini hem de bizimkini gördüğü unutmayın.
Biz sadece onun elinde ne var tahmin edebiliriz.
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
Yer İmleri