Sayfa 359/821 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. Yapı Kredi 9 aylık nakti kredileri 350 milyar TL
    Türkiye stagflasyon esiginde
    Piyasada f/k 4 ve altı bankalar var. Birilerinin bizden bir şeyler saklıyor olma ihtimali hiç mi yok?
    Eğer enflasyon sarmalindan cikamazsak %5 batık kredi imkansız mı sizce?
    %5 = 17.5 milyar

Halka acik olduğu için bildiğimiz Akenerjideki riski 3 milyar TL

Bereket enerji riskini bilmiyoruZ ama daha 1 sektor 2 şirketten bile riski korkutucu.

Enerji dağıtım , inşaat sektörlerindeki riskleri ne?

İtalyan ortak neden Türkiye operasyonlarindan memnun değiliz açıklaması yaptı..

Düşünün

Alıntı Originally Posted by Kismeti-Zorlu Yazıyı Oku
    Atarken biraz destekli atin!

Sermaye suan icin 8.500.000.000 TL civarinda Garan bile 4.200.000.000 TL de!
    %100 Bedelli 17.000.000.000 %200 Bedelli 25.000.000.000 TL yi geciyor, o kadar parayi nereye koyacak ve ne icin yapacak?
    Gerceklesen Sermaye artirimi ile suan icin Sermayesi diger bankalara göre cok saglam!
    Sermaye artirimi bir kez daha olmasi icin derin bir kriz ve ilkönce diger Bankalarin da Sermaye artirimi yapmalari gerekir bana göre tabii!

2. Bankacilik risk isidir ayni Borsa gibi. Nerede risk cok orada kar ve zarar da yüksek olur. Oyle senin anlattigin gibi olsa hersey kimse banka hissesi almaz. Ayni zamanda da korkaklarzafer kazanamaz...

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

3. 2013 de sermayesi 2.3 milyar $
    2021 usd tl 8.7 olsa 20 milyar TL ancak 2013 sermayesine eşit olur.

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    evet çok iyi olur 20 milyar tl ödenmiş sermaye üstüne çıkmak
    bu piyasa değerlerinden olursa herald e yapı kredinin %10 nunu ele geçirmek için tahta savaşları da yaşanır.

piyasa müsait sallamaya ki zaten büyük mal adam bırak %200 emin ol %1000 nide hesaplamıştır
    piyasa hele bir 105.000 üstüne çıksın o zaman bakmak lazim şuan ne desek boş.

4. Ben farklı bir şey söylemedim
    Siz destekli atın dediniz. Ben de sebeplerini anlattım.
    Ucuz mu ? Risk var mı ? Bunları tartışıyoruz

Poker oynuyoruz .. ama tahta yapıcınin hem kendi elini hem de bizimkini gördüğü unutmayın.
    Biz sadece onun elinde ne var tahmin edebiliriz.

Alıntı Originally Posted by Kismeti-Zorlu Yazıyı Oku
    Bankacilik risk isidir ayni Borsa gibi. Nerede risk cok orada kar ve zarar da yüksek olur. Oyle senin anlattigin gibi olsa hersey kimse banka hissesi almaz. Ayni zamanda da korkaklarzafer kazanamaz...

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ucuz mu? Rasyolara ve ayni kategoride ki Sirketlere göre UCUZ!

Risk var mi? Riskin olmadigi hicbir sey yok, parani faize koymak da riskli, önceden dedigim gibi nerede risk cok orada yüksek kar cok!

Poker mi oynuyoruz? Kesinlikle Poker veya kumar oynamiyoruz, orada kaybettiginde elinde koca bir sifir kaliyor ama Borsa da Ulusal 30 Sirketlerinde gercekci düsünürsen sadece zarar edersin, paranin bir miktarini birilerine vermis olursun ama eger kaldirac kullanmazsan, kol kesersen ve dandik hisse secmezsen SIFIRLAMAZSIN!

Tahta yapici elimizi görüyor, ne yapalim? Tahta yapicinin elimizi gördügü dogrudur ama o da alavere dalavereyle bir yere kadar baskilayabilir, cünkü o da bu Borsa diyarinda avlanabilir ve av olabilir, onun da uymak zorunda oldugu kurallar var. 2-3 sene önce THYAO 4,56 altinda almistim 5lerde verdik, 21-2 sene önce Kentuf da oradaydi Tekfen vardi yine üc bes kurusa vermistim ama Tahta yapici oradakilerini de görüyordu ama oyunu kuralina göre oynamak zorundaydi!

BORSA=ZAMANLAMA

Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Ben farklı bir şey söylemedim
    Siz destekli atın dediniz. Ben de sebeplerini anlattım.
    Ucuz mu ? Risk var mı ? Bunları tartışıyoruz

Poker oynuyoruz .. ama tahta yapıcınin hem kendi elini hem de bizimkini gördüğü unutmayın.
    Biz sadece onun elinde ne var tahmin edebiliriz.
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Ben borsada şuna inanırım alım gönderdiğim andan başlıyarak ben öncekilere göre ne kadar zekiyim veya gerizekalıyım
    bakıyorum grafiğe 1998 den bu yana alım yapıp tutanlara göre buna unitocredit in ortaklığa dahil daha akıllıyım
    ondan önce bazen gerizekalı olduğum durumlar olmuş. onlarda zaman aşımına uğramış.

1994 ten beri ekran seyrederim hiç değişmedi
    malı kaptırıp köşeye sıkışmış dayak yiyen boksör nidasını

acemiliğini tahsisli sermaye artırımları ve kaldıraçlı pozizyonlarda geçirmiş adamlara
    8 fk ve 0.70 pd/dd altında mal sattıramazsınız
    senaryo uydurup resmi bozmanız sadece elimizdeki malı artırır

bir kere analiz edilir tahta elli defa tahta mı analiz edilir ?
    benim hiç anlamadığım konuda rasyo
    akinonya ucuz demiş se her noktada ne alacağımız belli ise derde tasaya gerek yok

bedelliside tahsisliside hesaplanmış vakti zamanı gelince şimdiye kadar ödendiği gibi ödenir
    zaten adamların bu tahta için demiyorum ama ufak sermayeli şirketlerde en uyuz oldukları şey serseri alım
    kaynağı belli olmayan noktadan gelen alım ki

ben henüz bu tahtada o noktada değilim. biraz daha sinir etmem lazim pehhh
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Yapı Kredi 9 aylık nakti kredileri 350 milyar TL
    Türkiye stagflasyon esiginde
    Piyasada f/k 4 ve altı bankalar var. Birilerinin bizden bir şeyler saklıyor olma ihtimali hiç mi yok?
    Eğer enflasyon sarmalindan cikamazsak %5 batık kredi imkansız mı sizce?
    %5 = 17.5 milyar

Halka acik olduğu için bildiğimiz Akenerjideki riski 3 milyar TL

Bereket enerji riskini bilmiyoruZ ama daha 1 sektor 2 şirketten bile riski korkutucu.

Enerji dağıtım , inşaat sektörlerindeki riskleri ne?

İtalyan ortak neden Türkiye operasyonlarindan memnun değiliz açıklaması yaptı..

Düşünün
    Lütfen yanlış haber yaymayın.

İtalyan ortak ne zaman memnun değiliz operasyondan demiş ?

https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKCN1ND19S

Adamlar aynen şunu söylemiş:
    But Mustier said it was in shareholders’ best interest for UniCredit to maintain its Turkish investment and that it was ready to support Yapi’s potential capital needs.

Yani yatırımcımız için en iyisi bu hisselere sahip çıkmak demiş.

TL'nin EURO ya göre kaybından EURO bazlı eksi yazdı bilançosunda adamların. Ama bu durumun nekadar cazip olduğunu onlar da söylemiş.

Ayrıca, batık redi denip duruyor. Enerji sektörünü enflasyon artmasın diye baskıladı bence hükümet ancak artık d*****n kuyruğu koptu. Aksa burda lisansı iptal için başvurdu. Artık havlu atıyor firmalar. Hükümet bu enerji noktasında çözüm bulacak.

Akenerji de en kötü kredi yapılandırması olur diye düşünüyorum.

Ayrıca unutmayın ki borsada gelecek alınır gerçekler satılır. Batık kredi, dolar 7-10 olacak bir sürü firma batacak bunlar zaten dillendi. Yani fiyatlara yansıdı diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Ben borsada şuna inanırım alım gönderdiğim andan başlıyarak ben öncekilere göre ne kadar zekiyim veya gerizekalıyım
    bakıyorum grafiğe 1998 den bu yana alım yapıp tutanlara göre buna unitocredit in ortaklığa dahil daha akıllıyım
    ondan önce bazen gerizekalı olduğum durumlar olmuş. onlarda zaman aşımına uğramış.

1994 ten beri ekran seyrederim hiç değişmedi
    malı kaptırıp köşeye sıkışmış dayak yiyen boksör nidasını

acemiliğini tahsisli sermaye artırımları ve kaldıraçlı pozizyonlarda geçirmiş adamlara
    8 fk ve 0.70 pd/dd altında mal sattıramazsınız
    senaryo uydurup resmi bozmanız sadece elimizdeki malı artırır

bir kere analiz edilir tahta elli defa tahta mı analiz edilir ?
    benim hiç anlamadığım konuda rasyo
    akinonya ucuz demiş se her noktada ne alacağımız belli ise derde tasaya gerek yok

bedelliside tahsisliside hesaplanmış vakti zamanı gelince şimdiye kadar ödendiği gibi ödenir
    zaten adamların bu tahta için demiyorum ama ufak sermayeli şirketlerde en uyuz oldukları şey serseri alım
    kaynağı belli olmayan noktadan gelen alım ki

ben henüz bu tahtada o noktada değilim. biraz daha sinir etmem lazim pehhh
    Arkadaşım ben 1992 de kendim yazdığım program ile teknik analiz takip etmeye başladım. O zamanlar dial up ile bağlanıyorduk internete.

Şunu görüyorum spek ne isterse o olur. Yok mal almaya çalışıyor. Yok baskı var. Takasda kim almış kim satmış.

Hikaye bunların çoğu. İnanmıyorum.

Mal almak için basıyor aşağı felan filan. Hiç alakası yok. Sen geleceği herkesten önce görüyorsan kazanıyorsun.

Adamlar şurda senin benim sahip olduğum atıyorum 2 milyon lot ne zengin eder ne perişan.

Tabi sığ hisselerden bahsetmiyorum. Orda dediğin olabilir.

Sayfa 359/821 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •