Aktifçilere bir müjde daha
Nkolay oranları ay sonuna kadar %1 daha indirilecekmiş, haftaya 0,5 puan sonra 0,5 daha
%26,5 sonra %26'ya çekilecek yani
Stopaj indiriminin devam edeceğini düşünmüyorlar
Aktifçilere bir müjde daha
Nkolay oranları ay sonuna kadar %1 daha indirilecekmiş, haftaya 0,5 puan sonra 0,5 daha
%26,5 sonra %26'ya çekilecek yani
Stopaj indiriminin devam edeceğini düşünmüyorlar
Buenos aires e eşimle turistik amaçlı gittim. Kültür farklı ama özellikle uçsuz bucaksız çiftlikleri beni etkiledi. Brezilyalı akademisyen arkadaşım var, Kanada da yaşarken birlikte proje de çalıştık. Bana Brezilya yı mühendis gözüyle anlattı ve ülkede yaptıklarını gösterdi.
2018 yılı dünyanın en büyük ekonomileri sıralaması:
8. Brezilya
17. Türkiye
21. Arjantin
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
arkadaş senin ile sidik yarıştıracak değilim
sadece em ( emerging arkets ) ile alakalı yerlere yerinde izlenim edinmek için gittim forumdan stockgenaration la gittim bir seferinde
viop topiğinde yazan .
bir seferinde bizim burdaki Tekstilbank ı satın alan icbc burdaki satın alması öncesi ordaki yapılanmasını görmek için gittim
15 yıldır da borsasınıda alıp satarım
petrol ü var başka bir boku yok Brezilya nın
bouenos Aires zaten Arjantin de orasıda beş para etmez moratoryumda sonra yabancı kalmamış dükkanlar bomboş
marketlerde üç güvenlik durur silahlı
birine laf sokarken esas sen dikkatli ol burda mühendis şey etmiyoz.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Anlatamazsın kardeşim. Anlatamazsın. Adam forumdan biriyle organize olmadan gitmiş. Bir senin yaptıklarına bak bir onların. Bütün bu olanlar islamın korkunç yükselişini engellemek için. Dünyanın en çalışkan, kafası çalışan ve onurlu milletiyiz. Eğlenmene bak. Millet borsadan sadakalarını toplasın.
Yer İmleri