Sayfa 179/1012 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. maksimum verim için aralığın kaçına getirelim? çok sona bırakınca da bilanço kapatıyorlar, topladıkları mevduatı topluyorlar işe yaramıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    pardon ama

19.10.2001 ' de

USD/TRY kuru kaçtı ?

yazık..

syg,
    Allah yabancı yatırımcıdan ve Büyük Ortadoğu Projesi'nden razı olsun son 20 yılda bize yaşattıkları için. Kıblemizi orası yapar seviniriz. Hala piyasanın nasıl işlediğini anlamadınız herhalde.

3.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Allah yabancı yatırımcıdan ve Büyük Ortadoğu Projesi'nden razı olsun son 20 yılda bize yaşattıkları için. Kıblemizi orası yapar seviniriz. Hala piyasanın nasıl işlediğini anlamadınız herhalde.
    algı operasyonu yapıp millete 7.xx liradan dolar aldıran zihniyeti şiddetle kınıyorum..

10 lira olacak 15 lira olacak.. diyip 5 liradan kucağımıza bıraktılar..

yazık..

ytd.

syg,

4.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    arkadaş senin ile sidik yarıştıracak değilim

sadece em ( emerging arkets ) ile alakalı yerlere yerinde izlenim edinmek için gittim forumdan stockgenaration la gittim bir seferinde
    viop topiğinde yazan .
    bir seferinde bizim burdaki Tekstilbank ı satın alan icbc burdaki satın alması öncesi ordaki yapılanmasını görmek için gittim
    15 yıldır da borsasınıda alıp satarım
    petrol ü var başka bir boku yok Brezilya nın

bouenos Aires zaten Arjantin de orasıda beş para etmez moratoryumda sonra yabancı kalmamış dükkanlar bomboş

marketlerde üç güvenlik durur silahlı
    birine laf sokarken esas sen dikkatli ol burda mühendis şey etmiyoz.
    He he Akino'lu, YouTube geyiklerini de bir ara izlemiştim . Bir b.ka benzemiyor.

Sidik te yarıştırırız da burada olmaz. Diğer forumdaşlara ayıp olur.

Her gördüğün sakallıyı deden sanma, her mühendisi, kendin gibi ukala sanma.

Kanada da o Brezilya lı mühendisle yaptığımız tasarım şu an 17 ülkenin savunma sanayii de kullanılıyor. Bir kaç milyar dolarlık cihazlardan bahsediyoruz kendini beğenmiş...

Burada ki bir tavuk sektöründe çalışan arkadaşım vasıtasıyla Arjantin li bir iş adamı ciddi miktarda dolar para getirecekti Türkiye ye ama iş olmadı. Yani para her yerde var Akino'lu... Peehhh...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Aktifçilere bir müjde daha
    Nkolay oranları ay sonuna kadar %1 daha indirilecekmiş, haftaya 0,5 puan sonra 0,5 daha
    %26,5 sonra %26'ya çekilecek yani
    Stopaj indiriminin devam edeceğini düşünmüyorlar
    Geçen de 27'ye düşecek dendikten sonra düşmüştü... Pek blöf yapmıyorlar anlaşılan : ) Bu da gerçekleşir herhalde.

6.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Geçen de 27'ye düşecek dendikten sonra düşmüştü... Pek blöf yapmıyorlar anlaşılan : ) Bu da gerçekleşir herhalde.
    Direkt müşteri yetkilisinden alıyorum bu bilgileri, yanlış bilgi vereceklerini sanmıyorum zaten

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    He he Akino'lu, YouTube geyiklerini de bir ara izlemiştim . Bir b.ka benzemiyor.

Sidik te yarıştırırız da burada olmaz. Diğer forumdaşlara ayıp olur.

Her gördüğün sakallıyı deden sanma, her mühendisi, kendin gibi ukala sanma.

Kanada da o Brezilya lı mühendisle yaptığımız tasarım şu an 17 ülkenin savunma sanayii de kullanılıyor. Bir kaç milyar dolarlık cihazlardan bahsediyoruz kendini beğenmiş...

Burada ki bir tavuk sektöründe çalışan arkadaşım vasıtasıyla Arjantin li bir iş adamı ciddi miktarda dolar para getirecekti Türkiye ye ama iş olmadı. Yani para her yerde var Akino'lu... Peehhh...
    20-09-2018, 21:48

kafkaf
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    933

Originally Posted by kentuf
    bankalar yarından itibaren koordineli faiz düşürecekler söylentisi var.
    aylıklarda 32 -45 için 30-29 bandı bence iyi.
    ben 45 gün bağladım.

Dolar kopar, enflasyon patlar, iflaslar katlanır.

dolar 6 lardan 5 lere geldi
    45 günden 30 dan 24 geldi vadeli mevduat

bana senin mühendisliğin lazim değil bu şekilde de olsa piyasa görüşün lazim.
    onun için alıntıladığın kişileri iğneleme olarak değil bir şey kapmak için alıntıla
    ben gerçeğim sen sanalsın bunu unutma.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

8. Evet Kentuf Bey. Sizin her piyasa görüşünüz tutuyormuş demek ki bu lafınızdan anladığım. Ben de batılıların yardımlarıyla çocuklarınızı geçindirdiğinizi sanıyordum. Son 20 yılda borsaya girenlerin çoğu malı götürdü çünkü. Geçen sene borsanın buralarda olacağını tahmin ediyor muydun ya da doların....

Sayfa 179/1012 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •