yahu ben senin öngörün üstine altınlar senin dedim lakin sen kendi ağzınla sonradan tarih değiştirdim diyorsun
ben altınılarımı iddiayı tuturana veririm dedim, dansöze değil aşağıdaki linkte 5828 no msj.da ne söylediğin duruyor
http://www.hisse.net/topluluk/showth...28835&page=729
Aman arkadaşlar reel hayatta da borsa ile çok haşır neşir olduğum zamanlarda öyle değişik borsacı arkadaşlar vardı ki.Misal çok sevdiğim bir tanesi geldi ısrarla abi al şu kağıdı şuraya kadar çıkacak, zarar bana ait, karı paylaşırız dedi.Hem de acaip ciddi ve ısrarlı.Baktım şaka yapmıyor eni konu ısrar ediyor.Bak dedim bu iş olmaz,kar olursa paylaşmak kolay da zarar olursa ben senden o zararı alamam arkadaşlığımız açısından hoş olmaz,boş ver bu işi yapmayalım dedim zor ikna ettim.Ha bu arada dediği kağıt dediği fiyata geldi o ayrı mevzu)))))))))
Arkadaşlar birisi bana anlatabilir mi acaba bu dolarla nasıl top gibi oynuyorlar? Dünyanın rezerv parası değil de üçüncü sınıf bir hisse senedi gibi .
Yanılsama fiyatlamaların da ve elliot 5. Dalga son nokta teyid. Kasım içi 5,12 Aralık içi 4,92 altı..
Yıllık kapanış 4,78 civarı %5+- mümkün..
Çok önemli! ve 3 sene sürecek bir dönem..
Saygılar Bol kazançlar..
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri