Artan

3.090,00 9.96 09:55
356,25 7.79 10:21
16,92 6.42 10:21
68,15 5.99 10:21
8,65 5.36 10:21
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 09:55
583,50 -9.95 10:21
31,50 -9.95 10:21
10,07 -9.93 10:20
12,82 -8.43 10:21
Azalan Hisseler

İşlem

2.210.079.948,10 10:21
1.232.240.242,80 10:21
1.040.016.086,04 10:21
791.754.887,70 10:21
683.023.038,10 10:21
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2468 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    hala gerzek gerzek yazıpda o yazılanları okuyan yönetim cesaret alıyor .ama papuç çoooooookkkkkkk pahalı sert kaya çarptınız sizin için bişe olmaz 15 tl verir geçersiniz nolcak tatil paranız o kadar para kazandınız 90 kuruşdan alıp 4 tl verdiniz insanlardan 3.50 halka açıp 40 kuruşdan topladınız mallardan ytd
    Burada senin kadar ßoş yazan kimse olmadı..Yıllarca milletin kafasını ütüledin.Ne geçti eline.Senin boş muhabbetlerini buralarda yıllarca dinledik.Yok hedef şu kadar olacak diye diye hisseyi 35 kuruşlara kadar getirdin.Yazık sana hala utanmadan yazabiliyorsun....Yazma be bıktık senden Yusuf Yıldız!!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    Burada senin kadar ßoş yazan kimse olmadı..Yıllarca milletin kafasını ütüledin.Ne geçti eline.Senin boş muhabbetlerini buralarda yıllarca dinledik.Yok hedef şu kadar olacak diye diye hisseyi 35 kuruşlara kadar getirdin.Yazık sana hala utanmadan yazabiliyorsun....Yazma be bıktık senden Yusuf Yıldız!!!!!
    bıktınsa okuma kardeş ytd

3.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    ama sana bir sana bir süprizim var nisan ayında özel mesaj atacam sana söz bizim için hissenin 1 kuruş olmuş önemi kalmadı ortaklıkdan çıkma davamız var sen sürün burda ytd size acırsam namerdim ne sana ne mehmete gömlekcilik yaparken zrar ettiniz daha çok ders çalışmanız lazım ytd biri daha zoza hamdi onada acımam gıdaccıyada acımam anele yatrımcısınınada acımam beter olun size zmanında gelin fesih davasına dedik siz birleşme degişim dediniz .5 kuruşa tenezül ettiniz .işinize bakın bura senin babanın tarlası degil ytd begenmiyorsan okumazsın çok mu acıydı melemen taze çayı ter ettin ...

4. ben adam gibi söznünün eri 23 kşi ile yola çıkdım sizle yola çıksak satardınız yarı yolda ytd biz 5 yıl bekleyecez siz bekleyemezsiniz o gt yok sizde anca alıp satıp burda gömlekcilik yaparsınız ytd

5.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    ben adam gibi söznünün eri 23 kşi ile yola çıkdım sizle yola çıksak satardınız yarı yolda ytd biz 5 yıl bekleyecez siz bekleyemezsiniz o gt yok sizde anca alıp satıp burda gömlekcilik yaparsınız ytd
    Usta burda bana laf sokma .ben hisse 60/70 kuruş olsaydı satıp cikacaktim evim yok ev alacaktım durumumu biliyorsun borclanip mutahitten her kesin bir durumu var nedeni var hisse bu fiyatlara dustu mecbur kaldım batakta ayıp olmuyomu ne kadarda olsa iyi kötü geçmişimiz maziimiz var.neden laf sokup sokup duruyoruz malum kişiyle beraber.batmisim zaten zarar etmeyen mi var yüzde 99 deil yüzde yüz yatırımcı zararda.

6.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    ben adam gibi söznünün eri 23 kşi ile yola çıkdım sizle yola çıksak satardınız yarı yolda ytd biz 5 yıl bekleyecez siz bekleyemezsiniz o gt yok sizde anca alıp satıp burda gömlekcilik yaparsınız ytd
    Burda böle yaziyon yok ben sağlam adamlarla gibi akıl var mantık var benim senle hareket etmenin nedenini 4/5 kişiye söyledim .evet ben satisciyim. İlk neden ev alacaktım.ondanda vazgecerdim ama yalvarıp yakarmalarima rağmen gittin yapma dedim şeyi yaptiniz bu şekilde olmaz bu isler.lutfen o konuda bana yazma benim fikrimi kaale aldında ben senle olmasaydım buraya yazamazdim istediğini sole haklısın derdim.ama fikrimi dinlemediniz..diğer türlü mahkemeyi açınca garanti adım atacaklardi.bundan sonra ben parama batak gözüyle bakıyom ne olacaksa olsun umrumda değil.ama suda var anel elektrik 1.50 lere gelecek temettü den sonra.neden acaba yoksa önemli nitelik işlem için hazirlikmi yapılıyor.anel elektrik 4 Tl kalsaydı Rıdvan bir işlem açıkladığında o kadar lota neden 4 Tl versin.yakinda 1.50 ye gelecek elektrik ayrılma hakkına kimse katilmicak hissedarlar mağdur olacak.bakalim telekomda ne yapacak.ne olursa olsun ileride yapacakları önemli nitelik isllemlerde mağdur olacaz .ama suda var anel telekomu 35 kuruşa biraz zor yutar.genede birlik olmakta fayda var.acredeto mağdurları ve herkez.yoksa bu adam gene bir firsatcilik yapacak anel elektrik hissesinin düşüşünden belli oluyor.ayrilma hakkı düşük çıksın fonlar ky ayrılmaya katilmasin diye.kendi düşüncelerim olup ytd değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •