Sayfa 832/985 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Sayın ironi geçen strateji bey kimin mallandığını tek tek gösterdi. Dediğim gibi burası borsa kurtlar sofrası. Hayatım boyunca hiç kaybetmedim. Ülkenin en büyük derebeyinede kendi çapımda haddini bildireceğim satış fiyatım 1,6 . Yiyorsa vermesin. Dibi 0,7 artık.

2.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Sayın ironi geçen strateji bey kimin mallandığını tek tek gösterdi. Dediğim gibi burası borsa kurtlar sofrası. Hayatım boyunca hiç kaybetmedim. Ülkenin en büyük derebeyinede kendi çapımda haddini bildireceğim satış fiyatım 1,6 . Yiyorsa vermesin. Dibi 0,7 artık.
    Bizim kimseye had bildirecek lotumuz yok. İnşaAllah bunlardan güzel şekilde kurtuluruz Sn Gueno.

3. http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/...reye--2772755/

Demirören Medya toplantısında milletvekili ve belediye başkanı nın ne işi var? Yeni gelir kaynakları oluşturmanın yollarını aramışlar, buldukları çözüm umarım küçük yatırımcının elindekilerini almak değildir.Bağımsız ,tarafsız ve kaliteli bir gazete yapılsın satışları hak ettiği seviyeye gelsin ve karını hissedarlarla paylaşsınlar beklentimiz bu,şimdilik hayal tabi.

4. Hissenin 1.75 den 0.75 e indirilmesinin sebebi buymuş ,hisseyi çöp fiyatına getirip nominal üzerinden tahsisli bedelli yapmak...
    SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

5.  Alıntı Originally Posted by selimsen Yazıyı Oku
    Hissenin 1.75 den 0.75 e indirilmesinin sebebi buymuş ,hisseyi çöp fiyatına getirip nominal üzerinden tahsisli bedelli yapmak...
    40 Milyon bedava fiyatına hisse az değil. Şimdi bekle dur, SPK'ya başvuru süreci, onay süreci aylarca buralarda dolanır durur.

6. Hayırlı olsun güzel haber...
    Şimdi neden böyle bir şeye gereksinim duyuldu...
    Kendimce olası tüm yorumlarım;
    1- Yatırımcıların gönlünü almak adına olabilir her halukarda etkisi pozitif olacaktır piyasa oyuncularına moral verecektir patronun ortaklık yüzdesini artırması...
    2- Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığıyla ileride oluşacak fiyatlardan nemalanmak....
    3- DGZTE ile birleşme hazırlıkları kapsamında pozisyon ayarlamaları
    4- Ortaklık yüzdesini artırıp %98 e ulaşıp borsa kotundan çıkmak
    5- 3. kişilere şirketin devri kapsamında pozisyon ayarlamaları
    vs olabilir, kendimce uydurduğum bu senaryolar haricinde gerçekten de nakit akışını güçlendirme finansal masrafları azaltmak içinde olabilir....

Velhasılı her halukarda pozitif...inş güzel yerlere ulaşır kısa zamanda
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

7. adamlar cebimize dikmiş gözü bu sefer bu spk dan döner dönmezse dönme olurlar hüriyetim son çeyrek reklam gelirleri iyi

8. Bizim ky pembe hayal kurmayı çok sever, 8 aydır şamar oğlanına döner hala yenilmeye doymayan güreşçi gibidir. Ayılın da kendinize gelin, kimle aşık attığınızı hala öğrenemediniz mi.

Sayfa 832/985 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •