Sayfa 399/945 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    304.114 adet açık yapılmış 50 adet işlem var bunlar tam ******** çıktı ya bu spek işi bilmiyor yada aşırı iyi bıktırdı bizi 11.880.539 işlem hacmi var 6.699.677 alış 5.180.862 satış
    1.518.815 alıcılı tahta eksi kapadı vardır bir bit yeniği
    Alımlar neye göre artı oluyor. Yüklü satışlar var para çıkışı var nasıl artı?

Çok pis terse bıraktılar kuşlu sitede çok övdüler son günlerde. Bolensıy mıdır nedir kimse ihbar da etmiyor bunu millete hisse al sat yaptırıyor 76 dan aldırdı 5 olacak diye.

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Öncelikle herkese iyi akşamlar bol kazançlar arkadaşlar benim borsaya girişimin cok uzun bir mazisi olmasada borsada yedigim en büyük kazık ve tecrübe tektuda olmuştur. Yatırımcının küçüğü büyüğü olmaz. Çünkü bizim paramızdan çok umudumuz vardır. Ne yazıkki borsada böyle hisseler ne umut nede para bırakıyor. Aslında hepimiz suçluyuz yatırımcı hicbirsey şey yapmayan , temettü vermeyen , kendini yeni dünya konseptinde gelistirmeyen bir sirketle karşı karşıyayız. Ben büyük bir zararla ayrılmıştım hisseden ama geçen hafta hareket yapınca sevinmiştim arkada kalanlar için devami gelir demiştim. Ne yazıkki soyguna doyamamış bunlar. Inşaallah tez zamanda hepiniz zarardan kurtulur çoluk çocuğunuzun rızkını bunlara kaptırmazsiniz .bide şöyle uçacak kaçacak diyenlere itibar etmeyin kendiniz düşünüp karar verin. Teknik meknik hikaye bu hissede. YTD

3. Yapı kredi topluyor sanki))

Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Alımlar neye göre artı oluyor. Yüklü satışlar var para çıkışı var nasıl artı?

Çok pis terse bıraktılar kuşlu sitede çok övdüler son günlerde. Bolensıy mıdır nedir kimse ihbar da etmiyor bunu millete hisse al sat yaptırıyor 76 dan aldırdı 5 olacak diye.

yüklü satış var diyorsun para çıkışı var diyorsun biz mi yanlış görüyoruz alisi satışı artı da işte hacim ler orda
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Ek 20853
    günlük aracı kurum dağılımı

6.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    yüklü satış var diyorsun para çıkışı var diyorsun biz mi yanlış görüyoruz alisi satışı artı da işte hacim ler orda
    Pastaya göre demiştim. Satışlar ilk 3 kurum mal çıkmış görünüyor.

7. Tektu Allah seni bildiği gibi yapsın yeter lan pis kağıt, biraz kibar oldu sanırım ama idare et...naaaptin lan villaları kriz de geldi demi...kan emici mahluk...

Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Pastaya göre demiştim. Satışlar ilk 3 kurum mal çıkmış görünüyor.

ilk üç e 5 e bakma abicim alışa satışa bak toplama bak değerlere göre şuan hisse düştü ama alıcılı buda demektir bir şeyler olacak ama iyi ama kötü adamların amacıni bilsek şimdiye zengin olmuştuk.. 0 volvo parası zarar var ahhhh ahhh

Sayfa 399/945 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •