Sayfa 217/1230 İlkİlk ... 1171672072152162172182192272673177171217 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir arkadaşın ilk topiğin ilk sayfasındaki bir yazıyı beğenmesi üzerine, linki buraya koyayım dedim...portföy çeşitlendirmesi üzerine güzel bir yazı...özellikle deneyimi az arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim,

http://www.hisse.net/topluluk/showth...022#post924022
    Bu konu oldukça verimliydi, oturup baştan gerekirse not çıkartılarak okunmalı.

Forum arşivinde bu şekilde birkaç konu daha var.

2. 5 kısa evet. Çabuk geçer.
    15 yılda biriktirecegimi 5 de biriktiririm dersen o başka. Bu arada işyata da bakın. 5 yıl temettüyle tekrar hisse alırsan 5 yıl sonra temettüler kar olarak gelir sağlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Finans sektöründen düşünmüyorum. Arçelik ereğli aselsan yeterlimi başka eklemem gerekirmi sizce tşk

4.  Alıntı Originally Posted by erdemgok Yazıyı Oku
    Yaş 43. 15 yıl çok bana başka yatırım larımı buraya kaydırmak istiyorum aldığım kağıt lardan devam edebilir miyim sizce
    Ben de 42 yaşındayım, zaman hızlı geçiyor... ben aranızı bulayım, 10 yıl olsun bari.

Bu arada 3 hisse de gayet iyi, Ereğli ve ASELSAN ı biraz pahalı buluyordum.. ama son fiyatları ile artık biriktirmeye başlanabilirler... Arçelik benim portföyümün de as elemanlarından.

5.  Alıntı Originally Posted by erdemgok Yazıyı Oku
    Finans sektöründen düşünmüyorum. Arçelik ereğli aselsan yeterlimi başka eklemem gerekirmi sizce tşk
    3 az gibi... en az 5 olsun derim...Petkim de düşünülebilir bence.

6. Arçelik ASELSAN ereğliye devam edeceğim o zaman. En az 5 kağıt mı olmalı diyorsunuz değerli ustalar. Petkim de eklersem benim portföye 5. Ne olabilir. Dedğim gibi hiç satmadan elime geçeni yatırmak istiyorum. Tşk.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben de 42 yaşındayım, zaman hızlı geçiyor... ben aranızı bulayım, 10 yıl olsun bari.

Bu arada 3 hisse de gayet iyi, Ereğli ve ASELSAN ı biraz pahalı buluyordum.. ama son fiyatları ile artık biriktirmeye başlanabilirler... Arçelik benim portföyümün de as elemanlarından.
    100e kadar yaşarsın, tıp ilerliyor..bence sizin için ideali 20-40 sene arası.

8.  Alıntı Originally Posted by erdemgok Yazıyı Oku
    Yaş 43. 15 yıl çok bana başka yatırım larımı buraya kaydırmak istiyorum aldığım kağıt lardan devam edebilir miyim sizce
    Nacizane; bu yatırımı yapacağınız şirketleri kendiniz çalışıp, nedenleriyle kendinizi ikna etmediğiniz sürece buradan birinin hisse ismi söylemesi efektif olmaz. Dolayısıyla bence diğer hisse/ler için kendiniz aklınıza yatan bir potansiyel liste oluşturun sonrasında burada artısı veya eksisi tartışılır.

Piyasa dalgalandığında güçlü durmak; Sn Dudu'nun attığı yazıdaki analoji ile kalenin duvarlarını sağlam tutmak için buna ihtiyaç var, zira işlemleri yaparken yalnız olacaksınız.

Sayfa 217/1230 İlkİlk ... 1171672072152162172182192272673177171217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •