elini bile kaldırmadan , bedelliden 8 milyar, imar barışından 10 milyar, hazine arazisi kiralama tezgahından ? milyar..
Of anam off.. hepside bu vatandaştan çıkıp , dipsiz kuyularda ..
Ne hizmet verdin de bu parayı topladın iç ettin..
Halkın refah seviyesinden çaldın. EVET ÇALDIN... Çünkü karşılığı yok.. direk enflasyona binecek.
Bu parayı veren nerden çıkaracak, direkt , varsa yaptığı bir iş, zamlayacak yada o da çalacak çaresiz...
Yada , sınıf düşecek.. İşte büyük başarıymış gibi TV lerde anlattıkları..
https://hizliresim.com/LldJ9Z bu grafikten anladığım abd borsaları, acayip yükselirken bizim bist zaten bulutların üstünde sörf yapar, dolar zaten layık olduğu 2 lere doğru
25 şubat 2025 adese 1.99
Dolarcılar...soğana....patateys'e sarmış vah zavallılar vah...
Tayyüp'çülerle ne farkınız kaldı ya sizin..
Vah ülkemin ezikleri vah...
Bi yanda..Tayyüpçüler...
Bi yanda ak partililer...
Bi yanda kürtçüler...
Bi yanda dolar'cılar....
Bi yanda yurocular...!!!
Vah benim zavallı ülkem...!!!!!
Vah benim ülkemin zavallı ezikleri...!!!!!
Memleketi çuvala koysan...80 milyonmu....85 milyonmu...!!!!
Samimi söylüyorum...!!!!!!...
Devletimin beka'sına katkıda bulanacak...5 milyon zor çıkar...!!!!!!!
Devlet vatandaşın bekası için ne kadar özen gösteriyorsa vatandaş ta devletin bekasına o kadar sahip çıkar.Gerçek bir tehdit olunca bu topraklarda herkes biraraya gelmiştir,ilerde de gelir.Ama devlet kutsallığı falan deyip yanlış yönetime hatalı işlere eyvallah demek de bizim kendi aklımıza hakaret olur.Sen git bir sürü gelir getirmeyecek projeye garantör ol,dolar bazında garantilerle vatandaşın parasını bu projelere göm,memleket işsizlikten aşsızlıktan kırılırken kanal istanbul gibi bir garabetten vazgeçme sonra benim dolar almama altın almama kız ,oldu mu yani.Ekonomi başka ,vatanseverlik başka,ekonomik akılı gölgelemek için vatanseverlik falan deyip milletin aklını karıştırmak bence yanlış.Enflasyonun nedenini soğan stokçuluğunda arayan zihniyeti ben eleştirmeye bile üşenirim.O seviyede yorum yazmak forumdaşlara ayıp olur gibi gelir bana.Neyse hakkımızda hayırlısı artık.
Ha ben bu arada tam olarak dolarcı sayılmam,ben çakma dolarcıyım,aslen altıncıyım arkadaşlar))))))Dolarcılarla kuzen sayılırız biz.
Yer İmleri