Sayfa 128/1000 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. https://youtu.be/YGvy379ZcSo

böyle giderse stoktaki mallar çürüyebilü
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Elinde silahı, bombası olan teröristle elinde doları, avrosu, faizi olan terörist arasında amaç bakımından hiçbir fark yoktur.

şekilde genişletilmiş.
    Altıncılar hakkında bir şey söylüyor mu? Eğer söylemiyorsa, dolaylı olarak altın alın demek istiyor olabilir. İçeriden bilgiye dayalı tüyo veriyor olmasın? Yurt dışında da bazıları, üç vakte kadar sistemik bir olay olacak diyorlar da... Mesela, bu arkadaş iki ay mühlet vermiş...A Systemic Event is Coming in the Next 60 Days Hisse senedi pozisyonlarını azaltın, nakit ve altın alın diyor...

3. https://www.bloomberght.com/haberler...ar-guclu-kalir

Yıl sonuna kadar sabredeceğiz anlaşılan almak için

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Burası resmen stadyuma dönmüş...Herkes beş beş beş diyor... Tırstım o yüzden 5,20 ilk alım seviyemi 5,10�a çektim... Demek ki milletin bir bildiği var.Kulak tıkamak olmaz....
    5 olursa da 4.80 derler. Geçen sene 3.38 de 3.10 diyenleri hatırlıyorum

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5. 3.30 lar diyordum 3.4 ta iken. Simdi al al al diyorum. Ben akp ve reise güveniyorum ülke nasıl batırılmış kitabıda ondan sinra çıkar.

6.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Altıncılar hakkında bir şey söylüyor mu? Eğer söylemiyorsa, dolaylı olarak altın alın demek istiyor olabilir. İçeriden bilgiye dayalı tüyo veriyor olmasın? Yurt dışında da bazıları, üç vakte kadar sistemik bir olay olacak diyorlar da... Mesela, bu arkadaş iki ay mühlet vermiş...A Systemic Event is Coming in the Next 60 Days Hisse senedi pozisyonlarını azaltın, nakit ve altın alın diyor...
    Yurt dışında ciddi bir krizin ve resesyonun tetiklenmesinin Türkiye için ciddi anlamda pozitif ve kurtarıcı bir etki yaratabilecek olması ekonomimizin içine düştüğü açmazın ne denli içinden çıkılmaz bir evreye girdiğini gösteriyor.
    Evet ne yazık ki Türk ekonomisinin kurtuluşu belki de yurt dışının ciddi bir yavaşlamaya girmesi ile hala parasal genişleme kapasitesi olan gelişmiş ülkelerin devreye girmesi.
    Japonya hariç Avruğa birliği ve Amerika'nın yarattıkları katma değerli çıktı nedeniyle hala daha ek parasal genişleme için rezervleri olduğunu düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yurt dışında ciddi bir krizin ve resesyonun tetiklenmesinin Türkiye için ciddi anlamda pozitif ve kurtarıcı bir etki yaratabilecek olması ekonomimizin içine düştüğü açmazın ne denli içinden çıkılmaz bir evreye girdiğini gösteriyor.
    Evet ne yazık ki Türk ekonomisinin kurtuluşu belki de yurt dışının ciddi bir yavaşlamaya girmesi ile hala parasal genişleme kapasitesi olan gelişmiş ülkelerin devreye girmesi.
    Japonya hariç Avruğa birliği ve Amerika'nın yarattıkları katma değerli çıktı nedeniyle hala daha ek parasal genişleme için rezervleri olduğunu düşünüyorum.
    Krizin sonuçlarından biri de, altının devlet eliyle yeniden değerlenmesi olabilir mi? Roosevelt'in, altının ons fiyatını bir gecede 20.67 dolardan 35 dolara çıkarması gibi bir ihtimal akla geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Burası resmen stadyuma dönmüş...Herkes beş beş beş diyor... Tırstım o yüzden 5,20 ilk alım seviyemi 5,10’a çektim... Demek ki milletin bir bildiği var.Kulak tıkamak olmaz....
    dostum ben artık kaskoyu falan unuttum dolar böyle motoru bozmuş cırcır durumda devam ederse 90 gün sonra vade dönüşümde hangi faiz teklif edilecek onun stresine girdim malum enflasyonu takan yok dolar kuruna göre her şey

Sayfa 128/1000 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •