Sayfa 129/1000 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Altıncılar hakkında bir şey söylüyor mu? Eğer söylemiyorsa, dolaylı olarak altın alın demek istiyor olabilir. İçeriden bilgiye dayalı tüyo veriyor olmasın? Yurt dışında da bazıları, üç vakte kadar sistemik bir olay olacak diyorlar da... Mesela, bu arkadaş iki ay mühlet vermiş...A Systemic Event is Coming in the Next 60 Days Hisse senedi pozisyonlarını azaltın, nakit ve altın alın diyor...
    Ben yazdım hocam yeni bir şey değil.Baktım siz beni dinlemiyorsunuz hırs ettim gavurca öğrendim, gavurca yazdım yabancı mecralara açıldım.Siz zorladınız beni buna,dinlemediniz ,umursamadınız ben de başka yol bulamadım.Forumdaşlar sağolsun beni gavurca öğrenmeye mecbur bıraktılar))))))))))

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dostum ben artık kaskoyu falan unuttum dolar böyle motoru bozmuş cırcır durumda devam ederse 90 gün sonra vade dönüşümde hangi faiz teklif edilecek onun stresine girdim malum enflasyonu takan yok dolar kuruna göre her şey
    Bahri üstat,eğer stopaj indirimi uzamazsa bir de çakma enflasyonda 26 gelirse adama öyle bi “taktırırlar” ki...Artık bir hafta kaldı .Sırayla kritik tarihler geliyor...

Petrol fiyatlarını baskılamayı başarabildikleri sürece ABD enflasyonunu kontrol altında tutabilmeleri ve dolayısıyla FED faiz artışları beklenenden daha ılımlı olabilir.

4. biz dolara bulaştık ,anasini satayim türk lirası kuveyt dinarina dönüştü...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    25 Okkada benim cati arasinda sakli, baskin yaparlarmi acaba?
    isim düşün şimdiden bence sn kaya.

Oğluma verdiğim Recep Tayyip Erdoğan ismini değiştireceğim..
    https://twitter.com/444seyyah1/statu...58997927362561

6.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    İsbankasi genel muduru dolar aciklamasini tekrar dinleyelim.

https://www.ntv.com.tr/video/ekonomi...ckesyia9KwDreg

y.t.degildir..
    Yarın tüm İŞC leri derhal satıyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Yarın tüm İŞC leri derhal satıyorum..
    ersin özince'den nerelere..

8. Haftalik kapanis 5.30 uzeri moral olarak bir umut olur
    En kotu bugunku dibin altinda kapatmasin
    Donus yakin dolar da diye düşünüyorum

Sayfa 129/1000 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri